Hvordan at kontrollere anfald uden medicin

04/11/2010 by admin

Anfald er en invaliderende tilstand hvor hjernen oplever voldelige passer af elektriske aktivitet. Dette kan forårsage spastisk fysiske bevægelse eller en midlertidig bortfalder i bevidsthed. Anfald er heldigvis blevet meget kan behandles med en kombination af anti-epileptisk medicin. Men hvis du vælger at undgå medicin som et kursus i behandling, flere andre behandlinger er tilgængelige.

Instruktioner

• Modtage vagus nervestimulation. Vagus nerven passerer gennem din hals og er ansvarlig for en stor del af kommunikationen mellem hjernen og organer. Af årsager, er stadig uklart, kan elektrisk stimulation af denne nerve reducere anfald. Tal med din læge om at modtage en vagus nerve stimulator. Indeværende lille indretning er installeret under huden på brystet og er knyttet til ledninger, der stimulerer vagus nerve.

• Spis en ketogen diæt. En ketogen diæt er høj i fedt og lavt indhold af kulhydrater. Når du er på sådan en diæt, ser patienter ofte en betydelig nedgang i anfaldsfrekvensen. Fødevarer med højt fedt omfatter æg, kød og ost; undgå high-carb fødevarer som pasta, sukker og korn. Denne form for kost er ikke specielt hjerte-sund, så spørg din læge hvis denne form for kost er rigtige for dig.

• Hjernen opereres. Operationen udføres for at kontrollere anfald, når årsagen til anfald er lokale og let identificeres. I sådanne tilfælde kan en hjernekirurg fjerne eller ætse den fejlende hjernevæv, eliminere forekomsten af kramper. Dette kan kun udføres, hvis denne del af hjernen ikke kontrollerer en afgørende menneskelige funktion som sprog, vision eller motilitet. Hjernekirurgi bør betragtes som en sidste udvej.

Tips & advarsler

  • De fleste patienter efter de ovennævnte former for behandling er også på Anti-beslaglæggelse medicin; tal med din læge om Anti-beslaglæggelse medicin, der kan være rigtigt for dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com