Operation for rastløse ben syndrom

12/05/2010 by admin

Operation for rastløse ben syndrom

Restless Legs Syndrome, også kaldet RLS, er en neurologisk tilstand, der er defineret af ubehag eller irritation i benene, mens siddende eller liggende ned, er afløst af stående eller gående. Mens symptomerne på RLS synes simpelthen upraktisk, kan de forårsage alvorlige søvnforstyrrelser, der fører til kronisk søvnløshed. Mange patienter, der oplever alvorlige RLS symptomer ofte henvende sig til eventuelle kirurgiske procedurer til at reducere deres irritation og genoprette ro og orden i deres liv.

Symptomerne på RLS

National Institutes of Health har identificeret fire specifikke kriterier, der skal være opfyldt for enkelt at være diagnosticeret med RLS: ubehagelige ben fornemmelser, der er kombineret med impulsen til at bevæge benene; ubehagelige ben fornemmelser, som stiger i sværhedsgrad med nat; ubehagelige ben fornemmelser, der forværres under hvileperioder; og ubehagelige ben fornemmelser, der er lettet i det mindste midlertidigt ved at flytte eller stående. Nogle ord, som patienter af RLS har brugt til at beskrive disse ben fornemmelser omfatter "brændende," "ømme", "creepy-crawly", og "kløe."

Virkningerne af RLS

Symptomerne på RLS, kan ikke alvorlig, i og for sig selv, alvorligt forstyrre en persons evne til at hvile ordentligt og forårsage kronisk søvnløshed. Resultatet er, at patienter, der lider af moderat til svær RLS symptomer også ofte mærke til kvaliteten af deres liv forringes på grund af vedvarende træthed. Fælles klager omfatter manglende evne til at udføre daglige opgaver, kompromitteret koncentration, tab af korttidshukommelsen og reduceret arbejde kvalitet.

Overvejelser af RLS

I øjeblikket, der er ingen kur mod RLS, og lidt stadig om tilstanden, og hvad der præcist forårsager det. Fælles behandlinger anbefales til RLS omfatter muskelrelaksantia, massage terapi, varme bade og pebermynte olie. Men personer, der lider af moderat til svær RLS finde at deres symptomer ofte fortsætter trods tilgængelig behandling, fører dem til at opsøge en mere alvorlig middel: kirurgi.

Surgerical procedurer for RLS

Nogle læger har rapporteret, at patienter med alvorlig og ukontrollerbar RLS symptomer har bedt om deres ben amputeret for at reducere deres ubehag og vende deres liv til normal. Men der er i øjeblikket ingen kirurgiske procedurer kan mindske eller fjerne symptomerne på RLS, og amputation eller fjernelse af en del af benene bruges ikke til at håndtere betingelsen. Patienter opfordres til at mikse og matche nuværende behandlingsmuligheder under tilsyn af deres læge til at reducere deres symptomer til et overkommeligt niveau.

Advarsel

Hvis du eller nogen du kender lider af Restless Legs Syndrome, er det vigtigt at løse det hurtigst muligt. Selvom symptomerne kan synes som om de er uskadelige, kan de alvorligt forstyrre en persons liv og placere hende på risikoen for ulykker med maskiner, såsom biler, på grund af kronisk træthed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com