Hvilke miljømæssige problemer skaber en mangel på genbrug?

07/27/2010 by admin

Hvilke miljømæssige problemer skaber en mangel på genbrug?

Genbrug er en vigtig måde at sikre, at jordens lossepladser stoppe overfyldning og at naturressourcerne ikke er drænet fra overforbrug af ikke-fornyelige materialer. Uden et genbrugsprogram, vil miljøet lider af forurening og understrege på naturressourcer.

Deponeringsanlæg

En vigtig del af genanvendelse er, at det holder unødigt spild fra at komme ind og fylde op lossepladser. Hvornår lossepladser blive overfyldt, jord surround-det kan være påvirket af gasser lavet af rådnende materiale, som kuldioxid og metan. Perkolat, en giftig væske, er produktet af komprimeret væsker på lossepladser og har potentiale til at forårsage alvorlige skader på de omkringliggende arealer og grundvandet.

Stress på naturressourcer

Når genanvendeligt ikke genbruges ordentligt, stiger efterspørgslen efter naturlige ressourcer på grund af manglen på indgående genanvendelige materialer. Genvundne materialer, som glas, aluminium og plast, kan inddrives og forvandlet til et helt nyt produkt. For eksempel, genbrugsglas flasker kan bruges til at lave nye glasflasker, og en genbrugt plastik flaske kan bruges i produktionen af fleece. Når vi ikke genbruge, der naturlige ressourcer bruges i større tal, forårsager miljøskader som forurening.

Elektronisk affald

Smide brugt elektronisk udstyr såsom computere og fjernsyn er både ulovligt og meget skadelige for miljøet. Hvis elektronik ikke er genanvendt, kan giftige kemikalier agterliget i grundvandet og forurene en stor mængde af drikkevand i det berørte område. De fleste elektronik indeholde bly, hexavalent chrom, plast og flammehæmmere, som kan have en negativ effekt menneskers og miljøets sundhed betydeligt. (reference 2)

Stål

I 2001 formået jern-og stålindustrien at genbruge mere end 60 procent af stålskrot fra dåser, biler, apparater og byggemateriale. Hvis vi ikke organisere vores skrot stål, 60 procent af genanvendt stål fra dåser ville forsvinde, 89,7 procent af stål fra apparater ville forsvinde og 96 procent af stål anvendes til at danne strukturelle bjælker for bygninger ville være væk. Uden denne genanvendt stål, ville disse elementer kræver nye stål skal fremstilles af naturlige ressourcer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com