Hvordan man lette fibromyalgi smerter med urter

03/25/2010 by admin

Hvordan man lette fibromyalgi smerter med urter

Så mange som seks millioner mennesker i USA har fibromyalgi syndrom, de fleste af dem kvinder i den fødedygtige alder. Symptomerne kan omfatte muskuløs og hele kroppen ømhed og smerter, nervøsitet, irritabilitet, hovedpine, depression, tinnitus, svimmelhed, tilstoppet næse, irritabel tyktarm og søvnløshed eller andre søvnforstyrrelser. Årsagerne er usikker, og der er ingen bestemt kur. Typiske medicinske behandlinger indebærer antidepressiva, muskelafslappende, smertelindring injektioner og anti-angst medicin som lorazepam. Alternative behandlinger findes, herunder kostændringer, motion, næringsstof terapi, homøopatiske lægemidler og naturlægemidler behandlinger.

Instruktioner

• Behandler smerter af fibromyalgi med willow bark eller fyrretræ bark, som begge indeholder salicylater, stoffet fundet i aspirin. Disse urter har været brugt i århundreder til smerte og ikke bære risikoen for mavebesvær eller blødning forbundet med aspirin. Boswellia, tages som anvist på etiketten, kan også reducere smerter og morgen stivhed. Anvendelse af capsaicin salve indeholdende cayennepeber til specifikke smerte områder muligvis blokere smerte signaler.

• Reducere morgen smerter forårsaget af dårlig søvn og tilhørende uro ved at tage St. John's wort kapsler for 2-3 måneder. Afhængigt af den enkelte kapsel dosis, forsøge at få 900 mg per dag. Dette bør hjælpe med depression er forbundet med fibromyalgi og kan også forbedre søvnkvaliteten. Kamille er en anden urt, der fremmer sund søvn. Kava kapsler i 60 til 120 mg dosis sammen med passionflower eller baldrian vil støtte i at få til at sove. Men tag ikke kava med alkohol, receptpligtig sedativa eller beroligende midler, eller hvis gravide eller ammende.

• Forbedre inflammatoriske tilstande, der kan bidrage til fibromyalgi smerter ved at tage anti-inflammatoriske urter som sort cohosh, gurkemeje (curcumin) eller Gyldensegl. Tag ikke Gyldensegl for længere end 1 eller 2 uger. Tilføjelse af Granatæble frugt eller saft vil øge anti-inflammatoriske virkninger af urterne.

• Øge immunforsvaret og energi niveauer ved at tage urter som ginseng (kun Panax ginseng), Rødkløver, astralagus og hvidløg. Rosenrod, en adaptogen, som afbalancerer kroppen betingelser, kan også forbedre energi-niveauer. Bedre energi niveauer kan øge evnen til at tolerere øvelse, som kan føre til højere endorfiner og nedsat smerte niveauer.

• Massage smertefulde områder af kroppen med en blanding af calendula eller rosmarin olie fortyndes med en lige stor del af vegetabilsk olie. Slappe af spændinger-forårsager smerte ved at tage et bad i moderat varmt vand blandet med 4 til 6 ounce ingefær pulver.

Tips & advarsler

  • Naturlægemidler tage længere tid at arbejde end receptpligtig medicin. Give mindst 1 måned og i nogle tilfælde op til 6 måneder til at afgøre, om nogen naturlægemidler terapi virkelig hjælper. Må ikke starte på eventuelle alternative behandlinger for alvorlige tilstande uden først at konsultere med en læge. Læger af naturopati (N.D.) er ofte mere vidende om komplementær og alternativ medicin end M.D.s, men mange stater ikke regulerer naturopati tilstrækkeligt. Find en N.D. med en grad fra et anerkendt naturopatisk Universitet som Bastyr University i Seattle, Washington.
  • Naturlægemidler eller andre kosttilskud er ikke reguleret af Food and Drug Administration. Tests har vist at mange sådanne produkter ikke må indeholde mærket mængden af ingredienser eller kan være forurenet med skadelige stoffer som bly. Købe produkter fra velrenommerede apoteker eller naturlægemidler butikker. Endnu bedre, indskrive ud en test site som forbruger Lab (Se yderligere ressourcer). Oplysningerne i denne artikel er ikke beregnet til at behandle, diagnosticere, anbefaler eller helbrede en sygdom. Altid tjekke med en læge før du tager nogen produkter eller efter enhver medicinsk rådgivning på nettet. Visse urter og holistisk retsmidler kan ikke tilrådes hvis gravide eller ammende og skal godkendes af en læge før brug.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com