Hvordan til at placere apopleksi patienter

12/17/2010 by admin

Hvordan til at placere apopleksi patienter

Forsætlig positionering af en person, der har lidt et slagtilfælde er stort set unstudied. Den bedste position for en streg patient er stadig ukendt, ifølge Oxford tidsskrifter. Men nogle forskning findes og flere eksperimenter er ved at blive gennemført og analyseret for at fastslå virkningerne af forskellige positioner. Da flere konklusioner, vil læger bedre kunne rådgive om patienters positionering.

Instruktioner

• Holde slagtilfælde offeret på ryggen umiddelbart efter slagtilfælde, at øge mængden af ilt til hjernen, rådgiver en undersøgelse offentliggjort i Oxford tidsskrifter (bind 37, oplag 5). Placerer patienten i en oprejst position producerer den mindste mængde af iltmangel i hjernen, så det er mindre ønskelig i de umiddelbare følger efter et slagtilfælde.

• Placer patienten komfortabelt gennemførelsesstadier rehabilitering, som vil forebygge tryksår, reducere stivhed og hævelser i leddene og fremme heling, ifølge slagtilfælde Rehab Online.

• Tilskynde bevægelse at fremskynde rehabiliteringsprocessen. Hvis en patient har oplevet tab af bevægelse på en bestemt side af kroppen, antyder slagtilfælde Rehab Online, placering siden mod den større eller mere aktiv del af et værelse, så patienten skal flytte siden oftere, styrke det.

• Arbejde med patienten til at finde en håndterbar balance mellem komfortable holdninger og de mere udfordrende stillinger, at udvikler styrke og koordination.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com