Home Retsmidler for Gas Relief

04/02/2012 by admin

Gas er en naturlig proces i den menneskelige krop. Ufordøjet mad rejser fra tyndtarmen til tyktarmen. Bakterier nedbryde mad og Produktmoms gas i processen. At have gas får dig til at føle sig oppustet. Nogle gange er det så alvorlige, at kramper og mavesmerter forekomme.

Holdninger til lindring

Lægge pres på din mave til at hjælpe med at lindre din gas. Ligge ansigt ned på gulvet med en pude under maven. En anden holdning til at lindre gas pres er at sidde på gulvet. Trække dine knæ ind i brystet. Wrap dine arme omkring dine ben til at holde dem på plads. Prøv rokkende frem og tilbage. Lægge en varmepude på din maven til at hjælpe med at lindre intestinale krampe smerter.

Motion

Gå 10-15 minutter efter at have spist dit hovedmåltid. Gas er undertiden forårsaget af en langsom fordøjelsesprocessen. Flytning af fødevarer gennem fordøjelseskanalen kan blive bremset af manglen på fysisk aktivitet. Dette giver mulighed for overskydende gas til at bygge. Motion er vigtigt for kroppen, fordi det regulerer fordøjelsesprocessen. Afdæmpet fysisk aktivitet hver dag hjælper med at holde fordøjelsessystemet arbejder problemfrit. Udøver som yoga, svømning, vandreture, kan pilates og gymnastik alle hjælpe med at forhindre episoder af gas.

Fordøjelsessystemet te

Fordøjelsessystemet teer er godt for gas, fordøjelsesbesvær, kvalme og en nervøs mave. Én nøgle til at gøre urtete til hjem retsmidler er at ikke Kog ingredienserne. Tyndt skær tre stykker af en ingefær. Placer ingefær skiver i 2 kopper kogende vand. Simre ved svag varme i 15-20 minutter. Nip til te hele dagen til at lindre gas og indtagelse. Tilføj ¼ kop frisk Katteurt, ¼ kop frisk kamille og ¼ kop frisk pebermynte i 1 kop kogende vand. Lad Urterne stejle i 10 minutter og derefter stamme ud af urter. Tilføj en tsk honning til te og drikke til at lindre gassiness. Begræns dit indtag af denne te til kun 1 kop om dagen. Store doser af Katteurt kan forårsage kvalme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com