Alternative behandlinger For Depression

03/22/2012 by admin

Depression behandles normalt med professionel terapi, som kan identificere roden af dine negative følelser og lære sunde måder at håndtere det. I nogle tilfælde kan medicin være nyttige som godt, så du kan sætte dine følelser på ret køl og give terapi tid til at gøre sit arbejde. Afhængigt af din situation, men kan du ønske at overveje alternative metoder til behandling, hvoraf nogle er rimeligt effektive i deres egen ret.

Stimulation teknikker

Mayo Clinic skitserer flere terapeutiske teknikker, der stimulerer hjernen direkte. De er anbefales kun i de tilfælde, hvor andre behandlinger har svigtet. Deres rækker omfatter vagus nervestimulation, som implantater en puls maskine ind i hjernen til at justere humør center; transkranial magnetisk stimulation, som genererer elektrisk strøm ved at placere en elektromagnet mod patientens hoved; og dyb brain stimulation, som bruger elektroder plantet inde i hjernen til at stimulere bestemte områder. Mange af disse behandlinger er meget eksperimenterende og kræver nøje samråd med en læge før virksomheden dem.

Kosttilskud

Antidepressiva, såsom Prozac er ofte effektiv til behandling af depression, men så også er en række utraditionel lægemidler--tilgængelige uden recept og anvende holistiske metoder til spørgsmålet. De fleste af dem er solgt som kosttilskud, og regeringen anbefale ikke dem til formelle behandling. Men, mennesker lider af depression, der kan være forsigtig med mere raffinerede lægemidler kan se til dem som en mulighed. Den bedst kendte er St. John's wort - en urt, der serverer en række medicinske formål og kan tages for mild depression. Et andet populært supplement er SAM-e (eller S-adenosyl-methionin), der replikerer en naturligt forekommende biokemiske, og er tilgængelig som en ernæringsmæssig støtte her.

Yoga, Meditation og motion

Yoga lærer patienterne at være bevidste om deres fysiske og følelsesmæssige tilstand, som ofte viser sig effektiv i behandlingen af depression. Meditation og åndedrætsøvelser ikke kun berolige ånd, men hjælpe med at etablere et mere positivt syn på livet og dermed forbedre patientens velvære. Både yoga og meditation er enkle at anvende: når du kender teknikkerne, du kan bruge bare et par minutter om dagen på dem. Hvis ikke du er interesseret i en yoga regime, vedtage en øvelse rutine--kører, jogging, svømning eller træne i det lokale fitnesscenter. Ligetil motion har været kendt for at ophøje energi niveauer og forbedre humør, forlader du bedre stand til at klare din depression. Hvis det er muligt, finde en ven med hvem du kan træne eller tage en yogatime. Det reducerer din isolering og hjælper dig med at holde sig motiveret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com