Hvad fødevarer kan blive spist på Atkins diæt?

03/25/2012 by admin

Hvad fødevarer kan blive spist på Atkins diæt?

Atkins-diæt er en low-carb diæt, der hjælper folk med at tabe sig ved at ændre måde, kroppen bruger fedt. Der er fire faser til Atkins kost, som hver giver mulighed for flere kulhydrater til at blive spist. Den første fase, som varer to uger og kaldes induktion, giver mulighed for meget få kulhydrater. Dette er den sværeste del, fordi carbs er i næsten alle af træ vi spiser på en regelmæssig basis.

Morgenmad

Kun traditionel morgenmad fødevarer du kan spise er æg, bacon og nogle pølser. Du kan lave omeletter men tilføje ikke en masse hårde oste. Du kan også have nogle lav-carb frugter som brombær og hindbær. Andet end dette, kan du få den standard Atkins fødevarer, som er noget kød til enhver tid.

Frokost

Du kan spise så meget fedt og olie som du ønsker. Du skal stadig vælge, hvad der er sundt, men for Atkins kosten arbejde der er ingen begrænsninger på fedt og olie. Til frokost kan du have salater, der indeholder følgende: Lucerne spirer, selleri, agurker, salat, radicchio, oliven, radiser, peberfrugt, rosmarin, timian og oregano. Du kan også overveje at sætte tun fisk eller Kyllingesalat i en salat roll-up eller lav-carb tortilla.

Middag

Til middag vil du ønsker at holde sig til kød, kylling, oksekød, fisk og skaldyr og svinekød - næsten enhver kød. Men ikke sætte dit kød på brød. Det kan synes mærkeligt eller endda svært i starten, men du bare nødt til at acceptere det, hvis du ønsker at følge kosten.

Med hensyn til sider, kan du have nogen af de tidligere nævnte salater. Du kan også have asparges, greens, spirer, kål, blomkål, vand kastanjer sommer squash og forårsløg.

Basale fødevarer

Du skal huske, at du kan spise olier, fedt, kød, fløde, ost og smør. Hvis du holder dig til Atkins planen skal du permanent fjerne mælk, hvide ris, hvidt brød, hvide kartofler og pasta lavet med hvidt mel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com