Stimulerende egenskaber af alkohol

03/01/2012 by admin

Alkohol er måske landets mest populære stof, og dens popularitet er i vid udstrækning på grund af dens stimulerende virkninger. Men alkohol er faktisk ikke den stimulans, det synes at være, og det indebærer mange farer når de indtages i store mængder.

Hvad er det?

Alkohol er officielt klassificeret som et hæmmende middel. Ligesom anæstetika, barbiturater og beroligende midler, alkohol saenker centralnervesystemet, forringer hjerneaktivitet, og sammen med det, ens-dommen, tale, reaktionstid og hukommelse, at nævne nogle få. Men alkohol har en stimulerende egenskaber. Det ophidser system, hvilket resulterer i tab af hæmning, følelse af opstemthed og ekstreme følelser, Snaksomhed og humørsvingninger. Denne spænding, men er virkelig den oprindelige virkning af alkohols depressivt egenskaber, udløst af tab af selvkontrol, der er forårsaget af indtagelse af alkohol i lave doser.

Fysiske effekter

Når alkohol er forbrugt, er den absorberet direkte ind i blodbanen via mave og tyndtarm. Det rejser straks til alle organer i kroppen, herunder hjerne, hjerte, lever og nyrer. Da alkoholen begynder at nedbryde, stimulerer det binyrerne, forårsager dem til at frigive hormoner og forårsager leveren til at frigive høje niveauer af sukker til blodbanen. Dette er ansvarlig for oprindelige "rush", der kommer med at drikke alkohol. Efter denne rush, men depression sætter og aktivitet af alle vigtige organer bliver forringet.

Appel

De indledende stimulerende egenskaber af alkohol trække mange til det for en hurtig høj. Tab af selvdisciplin, der kommer med et par drinks hjælper mange mennesker lette i sociale situationer og "sluppet løs" ved at fjerne kejtethed, bekymringer og hæmninger og indledende opstemthed foranlediget af alkohol kan gøre sociale situationer mere spændende og fornøjelig.

Farer

Som niveauet for alkohol i blodet stiger, så også gør alkoholens hæmmende egenskaber. Tab af dommen og ræsonnement kapaciteter er efterfulgt af et tab af motorisk kontrol, så ved et fald i biologiske funktioner som vejrtrækning og puls. Strømafbrydelser, hukommelsestab, koma og død kan opstå ved indtagelse af for meget alkohol, ikke at nævne permanent skade på kroppens vigtige organer.

Faktorer at overveje

Alkohol påvirker alle forskelligt. Mænd har mere muskelvæv i modsætning til fedtvæv end kvinder. Da muskel indeholder mere vand end fedt, er en mands krop bedre i stand til at fortynde alkohol end en kvinde, hvilket gør mænd mindre udsat for forgiftning end kvinder. Andre faktorer til at overveje er typen af alkohol, der indtages, som hårde spiritus absorberes hurtigere end øl eller vin, den periode, som alkoholen, der er forbrugt, hvad man har spist på forhånd, og temperaturen af drik, som varm alkohol absorberes hurtigere end koldt alkohol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com