ADA Elevator forordninger

02/09/2011 by admin

ADA Elevator forordninger

Elevatorerne er mekanisk elevatorer, at transportere mennesker op og ned til de forskellige niveauer af en bygning ved et tryk på en knap. De kommer i mange størrelser og nogle er enkelt dør, mens andre er dobbelt dør elevatorer. Interiør design varierer fra en simpel malet mur til marmor og spejle, regning og prestige af bygningen. Men uanset stil og design, alle passager elevatorer skal overholde ADA elevator forordninger.

Hvad er ADA

I juli 1990 vedtog den amerikanske kongres en lov til at forbyde forskelsbehandling på offentlige steder for personer med psykisk eller fysisk handicap. Præsident George H.W. Bush bemærkes, som siger, "Jeg Nu løfte denne pen for at underskrive denne Americans with Disabilities Act, og sige, 'Lad den skammens mur af udstødelse endelig falder sammen'." ADA styrer de juridiske retningslinjer for medarbejdere, transport på offentlige steder og alle virksomheder herunder hoteller i forhold til håndhævelse af lige rettigheder og ordentlige boliger for personer med handicap.

Elevator forordninger

Forordninger omfatter gøre elevatoren lettilgængelige og med døre der åbner automatisk til et gulv landing tolerance inden for en halv tomme. Både lobbyen og individuelle gulvet niveauer skal have opkald knapper med visuelle signaler eller verbal enunciators op eller ned og hvis der er mere end én elevator, visual tegn skal angive, hvilken elevator besvarer opkaldet. De skal være i rejst og Braille tegn ved indgangene. Alle døre skal have et automatisk beskyttende og genåbning enhed og skal have et signal for hall opkald til advare passagerer af lukke dørene. Indersiden skal være behørigt oplyst med mellemrum, der gør det muligt for kørestolsbrugere at bevæge sig rundt og nå knapperne. Akut kommunikation skal være lettilgængelige for alle passagerer.

Fordele

Reglerne håndhæves i offentlige elevatorer for virksomheder, offentlige kontorer, arbejdspladsen og shopping centre giver mulighed for folk af enhver art til at bruge og betjene elevatorer dygtig. Loven har elimineret den unfair behandling af mennesker med handicap. Det betyder, at personer med handicap er ikke længere prisgivet andre til at være mobile i elevatorer.

Betydning

Selvom reglerne er obligatorisk for virksomheder, offentlige kontorer og butikker, sætter deres deltagelse en kraftfuld og positiv indflydelse i resten af Fællesskabet. De giver tilgængelige boliger for mennesker med handicap og overbevise resten af samfundet af hensigtsmæssigheden i at give mennesker med handicap, respekt og uafhængighed, de fortjener. Loven har tilskyndet bevidstheden til alle, som igen har styrket medlemskab af Fællesskaberne.

Undtagelser

Ifølge 4.10.1 af ADA har fragt elevatorer ikke pligt til at overholde de generelle elevator forordninger. Dog hvis fragtelevator er de kun tilgængelige lift og det bruges som en kombination godstrafik og passagertrafik elevator, skal så det følge alle ADA forordninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com