Vinca Major urter

01/25/2011 by admin

Vinca Major urter

Selv kaster på fremkomsten af moderne medicin, gør urter deres vej tilbage til mainstream medicin som en alternativ metode til at fremme sundhed og trivsel. Fortalerne siger urter støtte kroppen i at fremme optimal sundhed ved at reparere og styrke forskellige systemer og organer. Vinca større er en urt, der har længe været anerkendt af herbalists som et middel for en række lidelser. Dens effektivitet, men (som med de fleste urter) er usikkert på grund af utilstrækkeligt dokumenterede data. Nogle urter er godkendt af The Food and Drug Administration, og dem, der er blevet anerkendt som kosttilskud – ikke som en fødevare eller stof.

Almindeligvis kaldet Periwinkle

Almindeligvis kendt som Periwinkle, vinca større indeholder en række alkaloider, nemlig at af vincamin--som fungerer primært som en vasodilator, en blodfortynder og en hukommelse forstærker. Først og fremmest det påvirker direkte centralnervesystemet og fortalerne siger er gavnlig i behandling af et medley af daglige lidelser.

Astringerende egenskaber

Med stærk astringerende egenskaber, kan vinca større bruges som en mundskyl til at lindre smerter forbundet med fordærve sår-- og andre betændelser i munden. Herbalists siger det kan også bruges til at behandle en række menstruationsforstyrrelser, såsom kraftige blødninger, og det kan nedsætte hyppigheden af næseblod så godt. Eksternt, kan denne urt bruges til at afhjælpe problemer i forbindelse med acne, eksem, psoriasis og andre hudlidelser.

Øge blodgennemstrømningen

Vinca større har beroligende egenskaber og dermed aids i beroligende mange af de symptomer forbundet med tinnitus, hovedpine, træthed, depression, angst og hukommelsestab med sin evne til at øge blodgennemstrømningen og ilt rundt i kroppen, men især i de cerebrale vener. Med disse funktioner, er der mistanke om, at vinca større kunne potentielt spille en rolle for at forbedre hukommelsen hos nogle patienter, der lider af Alzheimers sygdom. Vinca større modtager to stjerner (ud af tre) til behandling af Alzheimers, og en stjerne for forskellige andre lidelser af fred sundhed--konkluderede antyde at uanset sin traditionelle støtte, der endnu ingen videnskabelige undersøgelser for at tilbage dets medicinske påstande.

Potentielt giftige

Der findes flere sorter af vinca, og én plantearter kan nemt forveksles med en anden. Nogle sorter er anset for uegnet til konsum. Ved hjælp af vinca større uden korrekt viden eller instruktion er uklog. Altid konsultere en sundhedsperson før du bruger nogen urter--især hvis du er gravid eller ammende, har en tidligere helbredstilstand, eller en generel bekymring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com