Anvendelsesmuligheder for gul rod Juice

02/18/2011 by admin

Anvendelsesmuligheder for gul rod Juice

"Goldenseal er blevet kaldt 'den fattige mands ginseng' fordi som ginseng det siges at være god til at behandle næsten alt. Det er også ligesom ginseng, gyldensegls rod, som bruges til at gøre urtemedicin,"oplyser Vitaminstuff. Den faktiske "gul rod" af Goldenseal indeholder berberine, som er et kemikalie, antibakterielle, antivirale, svampedræbende.

De mange aliaser med yellowroot kan faktisk fortæller historien om sin historiske brug. Goldenseal, fattige mands ginseng, indiske tumeric og øjet balsam, er blot nogle få af de mange navne for gul rod. Stammer fra de nordlige østlige region af USA, kvalificerede dets multi målrettet brug it som en primær korte i Native American medicin. Desværre, af 1996 Gyldensegl (yellowroot) blev erklæret en "truede arter," ifølge Vitamstuff.

Anvendelser af Yellowroot

Berbine, som er fundet i yellowroot (goldenseal), stimulerer de hvide blodlegemer, som udrydder bakterierne, som den, der vedrører diarré, E. coli, salmonella og Vibrio cholerae (kolera). Yellowroot (i juice, kapsel eller pulver form) også forhindrer spredning af Chlamydia trachomatis og andre bakterier er almindeligt forekommende i vagina. Historisk kendt som en "eyebalm", er yellowroot ordineret af herbalists for behandlingen af forskellige øjeninfektioner, herunder staph og Trachom. Fordi yellowroot betragtes som en "hvide blodlegemer stimulator", styrker den efterfølgende nedsat immunforsvar. Det er også anvendt i tandplejen, "Goldenseal [yellowroot] te [eller juice] siges at være en effektiv behandling for fordærve sår og paradentose når det bruges som en mundskyl, fordi det hjælper ødelægge skadelige bakterier i munden. Goldenseal er også tilgængelig i en salve til udvortes brug"budgetteres VS.

Yellowroot (i enhver form), er ikke eksklusivt til den vestlige kultur. Gurkemeje (yellowroot) er også primære korte fundet i den østlige halvkugle. Indien og andre østeuropæiske lande bruge yellowroot som en madlavning krydderi til mange af sine eksotiske retter. Bortset fra dens aktuelle/medicinske fordele er yellowroot flavorful--selvom noget bitter til ganen, ifølge indisk mærker. Gurkemeje (yellowroot) bruges også i sennep og karry saucer, til at forhindre "fading" af farve. Når det bruges som en pasta, påføres tumeric huden som en skyllemiddel eller en naturlig hår, klæde farvestof, som IM.

Ulemper ved Yellowroot

Ifølge stedsegrønne urter, bør yellowroot ikke anvendes under graviditet, og heller ikke for længere end tre uger efter hinanden; og planten bør ikke indtages "frisk." Personer med autoimmune sygdomme (multipel sclerose, lupus, andre) bør afstå fra at bruge, da yellowroot stimulerer hvide blodlegemer aktivitet, hvilket svar, øger immunforsvaret. Personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør også afstå brug, som yellowroot kan forårsage nervøsitet og hurtig hjerterytme når over forbruges. Som med alle urter og naturlige lægemidler, rådføre sig med en licenseret og certificeret herbologist og/eller medicinsk læge før du forsøger at behandle en sygdom.

Yellowroot fakta & Bottomline

Yellowroot anlæg er blevet brugt i "teer, tinkturer, tonika, kapsler, pulvere, Øjenskyllemidler, gargles, øre dråber, douches og salver," til behandling af sinus infektioner, blæreproblemer, forkølelse, influenza, ondt i halsen, halsbetændelse, mundsår, colitis, leversygdom, gastritis, brystet overbelastning, kighoste, vaginale infektioner og ørepine, ifølge både stedsegrønne urter og Vitamin ting. Det kan også bruges som en madlavning krydderi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com