Sådan måler reflekser

02/22/2011 by admin

Reflekser er hurtige bevægelser, som din krop gør som svar på visse former for stimuli uden din bevidste retning. I en sund person, skal reflekser være hurtig og generelt meget stærk. Hvis reflekser ikke er til stede eller især langsom, muligvis læger en dybere årsag findes til manglende refleks handling.

Instruktioner

• Ur øjne af motivet. Bemærk, hvor store elever i hendes øjne er når lysene er tændt. Dæmp lyset og lade hendes øjne, justere. Observere hendes øjne, mens du tænder lysene. En normal refleks opstår, når eleverne skrumpe ned igen efter lysene kommer tilbage.

• Strike emne let med en refleks kølle lige under knæskallen. En normal refleks vil blive demonstreret ved en ufrivillige ryk eller kick i underbenet. Dette kan være en stor eller lille bevægelse. Ingen bevægelse i benet kunne være et tegn på slående det forkerte punkt med en kølle snarere end en mangel på refleks. Sørg for at teste flere gange at se, hvis en refleks er til stede, hvis du har problemer med at afsløre en.

• Bøj armen af emnet i en ret vinkel med tommelfingeren skubbet ind i midten af arm fælles på den modsatte side af albuen. Tommelfingeren skal Tryk på biceps senen. Hit din tommelfinger med refleks hammer, indtil du ser en refleks handling.

• Slagtilfælde i bunden af foden af emnet. Hold øje med en reaktion i storetåen at sikre refleks fungerer korrekt. Forsøge at distrahere genstand, hvis hun optræder især kildne.

Tips & advarsler

  • Har nogen udføre refleks test på dig. Når du føler, hvilken holdning skal opbevares eller slog for at fremkalde den refleks reaktion på dig selv, vil du blive mere præcis, når søger svarene i andre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com