Sund kost for atleter

04/14/2011 by admin

Atleter har nogle af de mest krævende kostbehov ud af alle individer. Der henviser til, at en ikke-atlet ønsker at tabe sig kunne simpelthen udholde en langvarig low-carb diæt, har atleten ikke denne mulighed som den nedadgående swing i gennemsnitlige glykogen butikker fremstillet ved at fjerne kosten kulhydrater vil negativ indflydelse på hans præstationer. Så hvordan man kan håndtere disse "kræsen" spisere? Mens slankekure for en atlet er noget vanskeligere end for den gennemsnitlige Joe, kan det stadig ske uden at ødelægge hendes evne på feltet.

Generelt definition af en sund kost

Selvfølgelig, når vi taler om en sund kost, det første hjælper for at vide, hvad en "sund" kost er. Charles Poliquin, canadiske styrke coach og træner af et antal olympiske atleter, anbefale at holde tingene så naturligt som muligt. Holde sig til at spise kød og hvad Poliquin kalder "paleo-kulhydrater." Paleo-carbs er simpelthen disse kulhydrater, der ville have været til rådighed for en hulemand--frugter, bær, nødder og grøntsager.

7 gode vaner

Dr. John Berardi "7 gode vaner af yderst effektive ernæringsmæssige programmer" er også et godt sted at starte når der træffes beslutning om en kost for en atlet. De 7 gode vaner overlapper Poliquins rådgivning, understreger relevansen af begge. Berardi understreger, at en person skal være tidskrævende fem til otte små måltider om dagen, fordelte to til tre timer fra hinanden. Måltider bør altid indeholde et magert proteinkilde og (dette skal lyde bekendt) kulhydrater bør kun kommer fra frugt og vegetabilske kilder.

Carb Cycling

At være mere aktive, har en atlet højere kulhydrat krav end den gennemsnitlige stillesiddende person. Slankekure, ved hjælp af en carb cykling tilgang løser energi kravet om problemet og giver atleten til holde hans præstation højt på dagene hvor det er mest nødvendigt. Carb cycling kredser om tildeling af høj (100-200g/dag), medium (50-100g/dag) og lav (< 50g/dag) carb dage afhængigt af opfattede krav. Kulhydrater bør naturligvis stadig kommer fra de ovennævnte godkendte carb kilder ved, mindst 90 procent af tiden.

Post-workout ernæring

Bortset fra cykling carb indtagelse, atletens kost vil også adskiller sig ved at han vil kræve ordentlig post-workout ernæring. Korrekt post-workout ernæring vil give kroppen til at inddrive hurtigere fra krævende øvelse og udføre på et højere niveau. Berardi anbefaler en flydende måltid efter en træning med 2 dele kulhydrater til hver 1 del protein. For dem der har penge, sælger mange tillæg virksomheder en post-workout drink (f.eks. Biotests bølge eller muskel mælk). For dem på et budget, kan et par briller af chokolade mælk gøre lige så godt.

Overvejelser

Når en atlet daglige kalorieforbrug er højere på grund af hendes højere volumen af aktivitet, skal du huske, at hun også skal spise mere end den gennemsnitlige person. Så hold samlede kalorieindtag i sind, og forsøge at holde vægttab eller gain på omkring en til to pounds en uge. Hurtigere vægt udsving er tilbøjelige til at resultere i enten muskeltab eller fedt gain, både uønskede resultater. Men i det hele holde disse tips i tankerne vil gøre en atlet at kigge og klare sig bedre, mens du føler sundere end nogensinde før.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com