Sådan fjernes huden Tags fra øjenlåg

04/09/2011 by admin

Huden tags er lille, tynd hud vækstrater, der kan vises overalt på kroppen. De er ikke skadelige for dit helbred, selv om mange mennesker finder dem grimme. En typisk huden tag behandling indebærer indefrysning hud tags med flydende kvælstof. Men fordi dette skal ske i en læge kontor, mange mennesker med hud tags forsøge derhjemme huden tag behandlinger. Disse omfatter ofte enten ved hjælp af en kommerciel huden tag remover eller trække huden tag ud med tråd.

Instruktioner

Klipning hud-Tag

• Sterilisere et par søm neglesaks ved at nedsænke værktøj i kogende vand i et par minutter. Tag negleklipper op af vandet, efter det er blevet steriliseret og placere den på en ren overflade for at afkøle.

• Binde en ren tråd eller længde af tandtråd omkring bunden af hud-tag.

• Gå til et spejl og lukke øjet. Tag negleklipper og klip fra hud-tag i én bevægelse med clippers. Klip det lige over hvor tråd eller tandtråd er holde det væk fra resten af huden.

• Tage tråd eller floss og rense ud i området. Dyp en vatpind i hydrogenperoxid, sætte lige nok på vatpind til at fugte meget spids. Sætte dit hoved tilbage, Luk dit øje og gnid svaber over området til at standse eventuelle blødninger og til at holde det fra at blive smittet. Sørg for at du ikke har nok brintoverilte på vatpind lade det drypper ind i øjet.

Hud Tag

• Brug en vorte og muldvarp remover til at tørre op synd tag, således at det falder af sin egen. De fleste af disse Flytteforretninger er lavet til at fjerne muldvarpe og vorter, men de vil også arbejde for hud-tags.

• Anvende en lille mængde af vorte og muldvarp remover til hud-tag. Sørg for at dit hoved er tilbage og dit øje er lukket, når du anvender det. Altid anvende den mindste mængde, der vil dække huden tag for at undgå at få sammensat i øjet.

• Fortsætte behandlingen i flere uger. Over-the-counter behandlinger tage ofte så lang tid som fire uger til at fjerne hud-tags.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com