Screening-værktøjer for Case Management af medicinske patienter

03/22/2011 by admin

Screening-værktøjer for Case Management af medicinske patienter

Inden for medicinsk sagsstyring begyndte at udvikle sig med udgangspunkt i 1970 ' erne. I 1980 ' erne begyndte sagsbehandlere bruge holistisk sagsstyring teknikker og forebyggende foranstaltninger til at styre sager. Case Management Society of America udviklet retningslinjer for at beskrive processen med sagsstyring i 1995. Screening-værktøjer for case management af medicinske patienter spænder fra spørgeskemaer og tests til tjeklister og programmer.

Spørgeskemaer

Spørgeskemaer søger førstehånds input fra patienterne er en basis for case management af medicinske patienter. Et sådant spørgeskema er stemning lidelse spørgeskema, som blev udviklet af et team af psykiatere, fortalere forskere og forbrugernes til at screene for bipolar lidelse. Screeningsværktøj giver indsigt i diagnosticering og behandling af bipolar lidelse. Den sundhedsprofessionelle administrerer patienten spørgeskemaet og derefter scorer den for at afgøre, om patienten har brug for behandling for bipolar lidelse, baseret på svarene på spørgsmålene.

Vurdering af skalaer

Sundhedspersoner score ofte oplysninger patienter giver om sig selv på en vurdering skala. For eksempel, bruger American Academy of Pediatrics et nationale initiativ for børns Healthcare kvalitet vurdering skala for at søge input fra en forælder. Forælderen giver input om forskellige aspekter vedrørende barnet, og professionelt awards inputa score spænder fra nul til "aldrig" svar til tre for "ofte" svar. Sundhedsperson bruger denne indgang til at give patienten en score, der hjælper de professionelle håndtere sagen.

Programmer

Sundhedspersoner også bruge uddannelse og forebyggelse programmer til at hjælpe dem med sagsstyring af deres patienter. Sådanne programmer giver typisk ressourcer til sundhedspersoner, sammen med uddannelse til patienter til at hjælpe dem med at klare med visse betingelser. Et sådant program er TeenScreen-programmet på Columbia Universitys nationale Center for Mental sundhed Checkups. Dette program tilbyder støtte til sundhedsprofessionelle ser ud til at have en årlig mental sundhed screening for unge patienter. TeenScreen giver sundhedspersonale med spørgeskemaer for at screene deres patienter, en guide til link familier med lokale sundhedsressourcer og en post screening interview guide, der hjælper sundhedsprofessionelle vurdere deres patienter efter screening dem. Programmet kan hjælpe med at bestemme, om en teenager patienten er deprimeret, angst eller ellers risiko for selvmord.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com