Hvordan til at identificere en Precription pille ved at se et billede af det

03/08/2011 by admin

Oftentimes, brochurer og medicinsk flasker af receptpligtige piller er tabt eller smidt i papirkurven, efterlader dig med uidentificerbare medicin. Da receptpligtige piller er udstedt af medicinske fagfolk for en række forskellige årsager, er det vigtigt at sikre, at du og andre tager den rette medicin. Hvis de forkerte recepter piller er taget, kan det føre til alvorlige sundhedsmæssige betingelser og endda døden. Mens du ikke måske ved, hvad recepten er, må ikke smide det væk. Der er måder, hvorpå du kan identificere receptpligtige piller samt finde de betingelser, de er taget til.

Instruktioner

At identificere receptpligtige piller

• Analysere form af p-piller. Oftentimes, er form af p-piller baseret på form af det organ, der hjælper. For eksempel, hvis det er formet som et hjerte, kunne det være en beta-blokker, som hjælper med at forebygge hjerteanfald.

• Læse aftrykket. Aftryk på receptpligtige piller er ofte dele af producentens logoer, batchnummer og produktionsdato. Hvis du kan identificere logo på p-piller, kan du muligvis huske hvad recept pille det er. Disse aftryk kan ofte være kortere udgaver af recept navn.

• Brug recept identifikation værktøjer på internettet. RxList har en pille identifikation værktøj, der kan bruges online på følgende websted: http://www.rxlist.com/pill-identification-tool/article.htm. Når man ser på recept pille, input enhver aftryk, farve og form af p-piller i det forum, hvor det er bedt om. Efter at gøre så, kan dette værktøj fortælle dig hvad recept pille det er. Drugs.com har også en pille identifikation guide, der indeholder over 3.000 billeder af receptpligtig medicin. Du kan indsnævre billede billeder af aftryk, form og farve af p-piller, indtil du finder den recept pille du har.

• Ring til apoteket. Hvis du ikke har adgang til internettet for at bruge recept identifikation værktøjer, skal du kontakte din lokale apotek. Ved at give ham eller hende oplysninger om p-piller, som farve, form, og aftrykket, han eller hun kan muligvis fortælle dig over telefonen, hvilken type af recept er det, samt hvilke betingelser p-piller anvendes til behandling.

Tips & advarsler

  • Kontakt din læge eller apoteket før du tager nogen receptpligtig piller, som du ikke kan genkende.
  • Holde alle medicin utilgængeligt for børn.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com