Hvordan man kan udvikle din hukommelse til at huske

04/15/2011 by admin

Hvordan man kan udvikle din hukommelse til at huske

Arbejder fagfolk, studerende og pensionister kan alle deltage i aktiviteter for at udvikle og forbedre hukommelsen. Ernæring og mental og fysisk motion forbedrer hjernefunktion og forbedrer hukommelsen. Det gamle ordsprog, "du ikke kan lære en gammel hund nye tricks" er ikke sandt, når det kommer til at lære den menneskelige hjerne. Hjernen kan danne nye nervebaner med den højre mental stimulation. Sund nervebaner vil forbedre din hukommelse.

Instruktioner

• Stimulere din hjerne hver dag. Unge hele tiden lærer nye ting og oprette nye neurologiske forbindelser, som stimulerer hjernens vækst. Hjernens evne til at vokse og tilpasse sig hedder neuroplasticitet. Når vi bliver ældre, vi har brug at finde nye måder at stimulere hjernen, eller det vil begynde at skrumpe og miste funktion - herunder hukommelse. Fyld din dag med hjerne-stimulerende aktiviteter, såsom læring en ny færdighed, håndværk eller hobby, lege, læse bøger, forbedre dit ordforråd, arbejder krydsord eller Sudoku puslespil, organisering af gamle fotos og optage din families historie. Noget, der kræver hjerne til at tænke vil stimulere det og øge hukommelse.

• Sove mindst syv og halv time hver aften. En søvnmangel hjernen begynder at lukke ned og ikke kan fungere. Søvn er vigtig for indlæring og hukommelse. Hukommelse ekstraudstyr opstår under de dybe faser af søvn.

• Tag en magt lur hver dag. En magt lur vil genoplive din hjerne og forbedre din hukommelse. En magt lur varer mellem 15 og 20 minutter.

• Deltage i fysisk træning de fleste dage i ugen for mindst 30 minutter. Hjerte-kar-motion som spadsereture, aerobic og kører øger ilt i hjernen, hvilket forbedrer hukommelse. Andre typer af motion, der gavner hjernen er yoga, tai chi, golf og dans. Motion frigiver kemikalier til hjernen, som giver neuroplasticitet.

• Diskutere og engagere sig i dyb og stimulerende samtale. En interessant conversationalist forbliver informeret med aktuelle begivenheder og tendenser, som hjælper også stimulere hjernen og forbedre hukommelsen. Hvis du ikke har familie og venner, der nyder stimulering samtale, deltage i en debat klub eller tilbringe tid på et medborgerhus, hvor mennesker mødes og socialisere.

• Spise en velafbalanceret kost og tage hukommelse-styrke kosttilskud. Hjernen har brug for brændstof til at holde det i topform. Spise en lav-kolesterol, lavt fedtindhold fødevarer hver dag, der omfatter masser af oxidant-rige grøntsager og magert protein. Begrænse alkohol og overdreven koffein, som både langsom ned hukommelse.

• Drikke mindst otte 8-ounce klasser af vand hver dag. Hjernen har brug for vand til hukommelsesfunktion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com