Hvad er årsagerne til en revet hjerteklap?

05/06/2011 by admin

Hvad er årsagerne til en revet hjerteklap?

Selv om hjerteklapperne er placeret dybt inde i hjertet, kan de blive beskadiget i en række forskellige måder. Årsagerne til en revet hjertet ventilen spænder fra fysisk skade til interne infektioner.

Identifikation

Hjertet indeholder fire ventiler, der sikrer at blodet flyder i én retning gennem områderne af hjertet. En revet hjerteklap vil give blod at lække baglæns, afbryde den normale strøm af blod gennem hjertet.

Hjerteanfald

Under et hjerteanfald, kan spasmer af hjertet forårsage papillærmusklerne at rive. Da de papillærmusklerne lægger direkte til hjerteklappen, medfører dette ofte hjerteklap at rive så godt.

Traumer

En revet hjerteklap kan opstå fra direkte traumer til hjertet. Almindelige årsager til hjerte traumer omfatter falls, køreveje ulykker og objekter punktering brystet.

Endocarditis

Endocarditis opstår, når bakterier eller bakterier ind i blodbanen og tillægger overflader i hjerteklapperne. Bakterier fortsætte at tillægge ventil, forårsager tårer og huller i hjertet ventilen væv.

Gigtfeber

Gigtfeber er en fælles infektion i hjerteklappen; det forårsager reumatisk hjertesygdom. Infektionen i sig selv forårsager ikke skade på hjerteklappen. I stedet forårsager antistoffer produceres af kroppen til at bekæmpe infektionen betændelse, ardannelse og tårer af hjerteklappen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com