De bedste naturlige helbredelsesmetoder for højt blodtryk

04/27/2011 by admin

De bedste naturlige helbredelsesmetoder for højt blodtryk

Forhøjet blodtryk er en hjerte-kar-sygdom, som ikke altid frembyder symptomer og kan resultere i dødsfald hvis de ikke behandles. Læger ordinere normalt medicin til at behandle højt blodtryk men undertiden patienter søge de bedste naturlige kur at holde deres blodtryk under kontrol. Naturlige helbredelsesmetoder gavne patienten, fordi de kan lindre symptomerne og reducere mængden af receptpligtig medicin er at tage personen.

Vitaminer

Vitaminer er en af de bedste naturlige helbredelsesmetoder for højt blodtryk, da vitaminer bidrage til at sænke blodtrykket og støtte til at forbedre generelle sundhed. Nogle vitaminer, at reducerer forhøjet blodtryk er calcium, kalium og magnesium. Mange mennesker, der har højt blodtryk ofte får ikke nok kalcium, der styrker knogler og muskler. Hvis du har forhøjet blodtryk bør du også øge dit daglige kalium indtag, da kalium nedsætter blodtrykket og sikrer ordentlig muskel og nervefunktion. Natrium er også en vigtig faktor og bør indtages i moderate mængder, fordi det påvirker kroppens vandbalance. Mennesker, der spiser en masse af natrium generelt bevarer mere væske, som kan øge blodtrykket. En anden vitamin læger anbefale for højt blodtryk er magnesium fordi det afspænder musklerne og kapillærer, reducerer hjertebanken og hjælper med blodgennemstrømningen. Nogle patienter også tage magnesium om natten, fordi de tror det hjælper dem til at sove bedre, hvilket er vigtigt for følelse udhvilet og holde kroppen fungerer normalt.

Naturlægemidler kosttilskud

En anden naturlig kur mod blodtrykket, der fungerer godt for nogle mennesker er naturlægemidler kosttilskud. Herbalists foreslår at bruge kosttilskud såsom ingefær, tjørn bær og ginkgo biloba. Ingefær har evnen til at sænke blodtrykket ved at forbedre omsætning og afslappende muskler. Tjørn bær hjælper med blodgennemstrømningen og styrker arterier og kapillærer. Ginkgo biloba er almindeligt brugt til blodcirkulationen og øge iltindholdet.

Andre metoder

Udøver mindst 30 minutter om dagen tre til fem gange om ugen kan drastisk lavere blodtryk uden medicin fordi motion forbedrer generelle sundhed og hjerte-kar-styrke. En anden naturlige måde at få bedre blodtryk aflaesninger er at se stress. Prøv dybe åndedrætsøvelser eller afslappende massage til at slappe af og fjerne stress. Mennesker, der ryger og spiser store mængder af alkohol og caffiene generelt har højt blodtryk og kunne reducere deres symptomer ved at undgå disse ting.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com