Sådan kontrolleres tandlæge legitimationsoplysninger

04/29/2011 by admin

Nogen har brug for at finde en ny dental behandleren bør være bekymret over legitimationsoplysninger og færdigheder af læge under overvejelse. Et vigtigt skridt i at vælge en tandlæge, du kan have tro i indebærer kontrol legitimationsoplysninger før du angiver en første aftale. Dette kan gøres ved hjælp af internettet og et par telefonopkald.

Forberedelse

Før du kontrollerer en tandlæge legitimationsoplysninger, må man vide, hvad tandlægen påstår nemlig hans legitimationsoplysninger. Til at begynde, besøge tandlægens hjemmeside. Ser for en biografi eller "about" siden at finde tandlægens legitimationsoplysninger, herunder navnet på hans dental college og år af eksamen. Hvis disse oplysninger ikke er lagt ud på hjemmesiden, kigge efter den praksis kontakt telefonnummer. Ring til tandlægen kontor og anmode om disse oplysninger. Bemærk oplysninger, så du ikke glemmer.

Kontrollere graduering

Selv om de fleste tandlæger er ærlige om deres kollegium grader, bank uærlige tandlæger arbejder uden de korrekte legitimationsoplysninger på de fleste patienter aldrig kontrollere deres legitimationsoplysninger. Derfor kan det være et klogt valg at kontrollere tandlægens uddannelsesmæssige legitimationsoplysninger. Gør du kontakte dental skolen registrator og kontrollere, at tandlægen gennemgået en undersøgelse. Mange højskoler vil samarbejde med disse anmodninger. Hvis kollegiet du kontakte ikke vil give disse oplysninger, skal du kontrollere din tandlæge legitimationsoplysninger på de nationale studerende Clearinghouse hjemmeside for et mindre gebyr.

Forskning på skolen

En gyldig grad fra et kollegium er ikke nok til at bekræfte en tandlæge legitimationsoplysninger. Mange kollegier er blot "diploma mills" eller "grad mills," sælger grader uden at give en uddannelse til modtagerne. Det anslås, at 30.000 falske postgraduat grader er købt hvert år fra disse institutioner. Nogle andre skoler giver en akademisk program, men har ikke været igennem de strenge krav, der er nødvendige for at bevise sig selv som kvalitet uddannelsesinstitutioner. Af disse grunde er det nødvendigt at bekræfte, at skolen er reel og godkendt. Bruge internettet til at sikre, at skolen er blevet legitimt akkrediteret ved at besøge USA Department of educations akkreditering website, hvilke lister alle akkrediteret akademiske institutioner i USA.

Licensure

I USA, skal en tandlæge have licens til praksis. Selv om hver statens licensure kravene er forskellige, skal en tandlæge indhente en licens til juridisk praksis i dette land. For at sikre, at din tandlæge har en gyldig licens, skal du kontakte organisationen licenser at Tandlæger i din tilstand. Mange af disse organisationer vil vise disse oplysninger på deres hjemmesider. Andre vil kontrollere en tandlæge licens via telefon eller mail.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com