Behandling for en hjerneskade

03/01/2011 by admin

Traumatisk hjerneskade opstår, når en person får et slag mod hovedet eller et ryk, der forstyrrer hjernefunktion. Hjerne skader spænder fra mild, korte psykiske ændringer til svær, langvarig hjerneskade. Hjernen skade Association of America hjemmeside siger 1,4 millioner mennesker i USA lider af TBI og 50.000 af disse mennesker dør. De primære årsager til hjerneskader omfatter falls, automobile ulykker, slagtilfælde og overfald og påvirke kognitive og motoriske færdigheder hos mange patienter. Behandling for en hjerneskade hjælper syge genvinde uafhængighed.

Få akut Rehab

Få akut rehabilitering terapi, når en hjerneskade stabiliserer. Ifølge BIALA omfatter akut rehabilitering et team af sundhedspersonale, der hjælper en patient med hjerneskader genvinde færdigheder såsom klæde sig, spise, gå på toilettet, gå og tale. En physiatrist fører akut rehab holdet og udvikler en tilpassede terapi program.

Fysioterapeuter hjælpe patienterne genvinde mobilitet og balance. Ergoterapeuter hjælpe hjernen skade syge overvinde fysiske og følelsesmæssige udfordringer. De forbedre færdigheder såsom synke, badning og grooming, motorik, kørsel og kognition. Tale og sprog patologer hjælpe patienter med at skrive og tale evner. Sagsbehandlere eller socialrådgivere check på patienter for at sikre de bliver omkostningseffektive, effektiv behandling. Disse er de grundlæggende medlemmer af den akutte rehabilitering som hjælper hjernen skade syge genvinde uafhængighed.

Modtage subakut rehabilitering

Sub-akut rehabilitering er mindre aggressiv end akut rehab for hjerneskader, men det sker i lang tid. Denne terapi program er for hjerne skade syge, der har foretaget forbedringer efter akut rehab men fremskridt er stadig langsom og de har brug for yderligere behandling. Denne behandling kan finde sted på et plejehjem eller nogle andre rehabilitering facilitet. Dag rehab faciliteter giver struktureret terapi og genoptræning i løbet af dagen, og hjernen skade Lidende vender hjem bagefter.

Få ambulant behandling

Få ambulant behandling for hjerneskade, når akut og subakut rehab er afsluttet. Ambulant terapi virker for patienter, der er i stand til at leve et uafhængigt liv, men har brug at finjustere bestemte færdigheder. Denne terapi fokuserer på et område, der ikke har reageret umiddelbart på behandling. En person, der har genvundet motorik kan stadig kræve taleterapi, eller det kunne være anden vej rundt. Ambulante patienter får behandling et par gange om ugen til at arbejde på disse færdigheder. Nogle patienten med hjerneskader kan have behandling i hjemmet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com