Sådan skal du tage HGH

03/27/2010 by admin

Sådan skal du tage HGH

Humant væksthormon (HGH) er et syntetisk peptid hormon, udviklet til at erstatte det naturlige hormon, der udskilles af hypofysen. Som du alder, producerer din krop mindre naturlige HGH. I USA er det ulovligt at tage eller administrere HGH, medmindre en læge ordinerer det til en af flere anerkendte betingelser, herunder væksthæmning hos børn og spilder sygdomme hos voksne. Atleter er udtrykkeligt forbudt at bruge HGH da det uretfærdigt øger deres ydeevne.

Instruktioner

• Se din læge for en recept før der iværksættes en HGH regime. Du vil gennemgå test for en klinisk hormonmangel, en tilstand, der påvirker ca i ti tusind personer, ifølge Dr. Thomas Perls, en Boston University medicinsk professor, som citeret i the New York Times. Hvis du lider af spilde, på grund af AIDS, kan din læge overholder din anmodning om HGH.

• Find et sted med god belysning til at forberede HGH blanding. Da HGH kun er levedygtige, når den sælges som et frysetørret pulver, skal du kombinere pulveret med diluent inden brug. Vask dine hænder grundigt med antibakteriel sæbe og bruge en ny engangs sprøjte og kanyle for hver injektion. Hvis du misplace jeres blanding instruks, ringe til din læge eller Spørg på apoteket at blande det for dig.

• Vælg et websted til injektion, der tillader dig at indsætte nålen ind i den fede lag lige under hudens overflade. Maven, lår og balder er fordelagtigt steder. Spørg din læge eller sygeplejerske at demonstrere, hvordan til at give injektioner, før du tager over processen. Det er meget lig de insulininjektioner administreres af diabetikere på daglig basis.

• Administrere din HGH injektion om aftenen. Ifølge drcranton.com, der en medicinsk leverandør af HGH, er det vigtigt at holde styr på dine injektioner uden at gå glip af en eller administrere mere end én pr dag. Derfor vil begrænse din injektioner til tiden lige før sengetid hjælpe dig tage den korrekte dosis.

• Hold hætteglas af HGH hovedet som du hæve medicinen gennem nålen ind i din sprøjte, ved hjælp af spidsen af proppen til at måle den korrekte mængde af medicin. Efter at fjerne nålen fra hætteglasset, tryk forsigtigt på sprøjten med din finger til at tilskynde luftbobler til at stige til toppen af en nål og forsigtigt skubbe dem.

• Tørre injektion spot med en engangs alkohol tørre og knivspids ca 1-tomme afsnit af hud og fedt mellem tommel- og pegefinger. Hurtigt styrte nålen i fedtlag under hudoverfladen, ca ¼-tommer og presse stemplet fuldt ud for at injicere alle af HGH. Gentag denne procedure hver aften med en ny engangs sprøjte. Aldrig genbruge en sprøjte.

Tips & advarsler

  • Kontakt din lokale hospital for at få anvisninger om bortskaffelse af din brugte sprøjter. Ved lov, må du ikke smide dem væk. En certificeret Biohazard affaldscontainer skal føre tilsyn med bortskaffelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com