Grape Seed Extract sikkerhed

05/20/2011 by admin

Grape Seed Extract sikkerhed

Druer har en lang historie af brug i medicin, går tilbage til det antikke Grækenland. Vindruekerneolie ekstrakt betragtes som sikkert og uden alvorlige risici for næsten hver befolkning, undtagen som angivet nedenfor. Det er tilgængelig i kapsel og tablet ekstrakt former.

Dets anvendelse har programmer for healing sår, hud spørgsmål, eye sundhed, kronisk træthed og immune problemer, kredsløbssygdomme problemer, og højt blodtryk--- og muligvis kræft. Del af dens effekt stilke fra kraftige antioxidanter, som hjælper med at bekæmpe virkningerne af aldring og sygdom.

Blødning bekymringer

Komponenten proanthocyanidin, vindruekerneolie er, hvad der forårsager bekymring blødning. Personer med koagulationsforstyrrelser bør ikke tage ekstrakt uden en læges samtykke. Vindruekerneolie ekstrakt bør ikke tages, hvis du er på medicin til at fortynde blodet. Ekstrakten kan også hæve blodtrykket niveauer, hvis taget med C-vitamin kosttilskud.

Interferens

Vindruekerneolie ekstrakt kan forstyrre narkotika taget til at sænke kolesterol. Vindruekerneolie (i kombination med niacin-bundet chrom) handlinger at sænke både samlede og LDL-kolesterol, så hvis du tager en kolesterol-sænkende medicin sammen med ekstrakt eller et supplement af vindruekerneolie, du bør tjekke med din læge, da dette kan påvirke dosering af din medicin.

Bivirkninger

Gravide og ammende kvinder bør undgå ekstrakt og kosttilskud. Der er ingen undersøgelser på børn, så supplementet ikke anbefales. Mennesker, der tager vindruekerneolie ekstrakt i kombination med andre kosttilskud, receptpligtig eller over skranken medikamenter, bør gøre så kun med tilsyn af en læge. (Disse forholdsregler er hovedsagelig på grund af manglende study information vedrørende vindruekerneolie og dens virkninger på disse befolkningsgrupper eller disse betingelser).

Vindruekerneolie kan forårsage generelle svimmelhed og kvalme. Hovedpine og tør hovedbund er andre rapporterede bivirkninger. Enhver med en allergi over for druer bør ikke tage vindruekerneolie ekstrakt i enhver form. Alle, der lider en alvorlig medicinsk tilstand bør konsultere en læge før du starter et supplement.

Dosering

En dosis på 720 mg dagligt kan anvendes til behandling af åreknuder. Vindruekerneolie ekstrakt er nyttigt med betingelsen på grund af oligomere proanthocyandin komplekser det indeholder. OPCs er bioflavonoider og kan reducere forekomsten af utætte vener og hævelser i benene.

Det kan træffes for at bistå med psoriasis med en dosis på 100 mg to gange om dagen--- og for antioxidant beskyttelse, 25 til 150 mg ekstrakt kan tages op til tre gange om dagen.

Kræft

Resveratrol (en polyphenol fundet i uddrag) synes at blande sig med cellevækst og deling i kræft og blokere enzymer, som forlænger tumor liv. Ekstrakten kan også undertrykke østrogen i cancervævet mens forlader raske væv østrogen produktion urørt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com