Restitutionstid for Guldsmeden Neuroma kirurgi

11/30/2010 by admin

Definition

Morton's neuroma er en ikke-kræft vækst, der danner over en eller flere af de nerver, der løber fra foden til tæerne. Mund smerte og inflammation opstår, når knogler og ledbånd i foden Tryk ned på neuroma under brug af foden. Mortons neurom mellem tredje og fjerde tæer mest ofte, men kan opstå mellem anden og tredje tæer.

Symptomer

Symptomer på Morton's neuroma omfatter fornemmelsen af en klump mellem tæerne, smerter ved pres på foden, følelsesløshed i tæer, skarpe smerter i bolden af foden og brændende smerter, der strækker sig til tæerne.

Risikofaktorer

Kvinder diagnosticeret med Mortons neuroma er uforholdsmæssigt højere end mænd. Personer diagnosticeret med søvnforstyrrelser, diabetes og HIV er almindeligt diagnosticeret med Morton's neuroma. Personer, der har lidt foden skader, engagere sig i gentagne fysiske aktiviteter, har lav buer, flade fødder eller misdannede fødder er diagnosticeret med Morton's neuroma til højere priser. Genetik er også blevet identificeret som en årsag.

Behandling

Operationen udføres, når ikke-invasive metoder, såsom kortikosteroid injektioner, undlader at lindre mund smerte og svækkelse som følge af Morton's neuroma. Inddrivelse gange fra kirurgi varierer fra individ til individ, men kan tage måneder. Ikke følgende postoperative instruktioner vil føre til en langvarig restitutionstid.

Recovery

I den første uge af genopretning fra kirurgi, er patienter rettet til at holde foden hævet så ofte som muligt. De er rettet til at bruge en stok, krykker eller en rollator til at hjælpe dem med at holde vægten off foden. Pres på foden vil forhindre korrekt healing og forlænge inddrivelse gange. En Darco sko, eller boot, er slidt i mindst fire uger efter Morton's neuroma kirurgi til at minimere pres på foden.

Forebyggelse

Postoperativ forbindinger er overladt til fods i op til 12 dage for at forhindre komplikationer såsom infektion. Mund og forbinding skal blive tørre i denne periode af restitutionstid at forebygge komplikationer med snit før det heler. Når indsnittet er helet, er enkelt rettet til massage ar med lotion eller olie i op til seks uger til at forhindre, at huden huden stramning der resulterer i langvarig inddrivelse gange.

Overvejelser

Mens hævelse kan fortsætte så længe som tre måneder efter operationen, er mange enkeltpersoner stand til at vende tilbage til normale fysiske aktivitetsniveau efter otte uger af recovery. Ortopædiske sko med metatarsal og arch støtte forhindre tilbageslag, at forlænger inddrivelse gange efter Morton's neuroma kirurgi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com