Om Erosive esofagitis

02/12/2011 by admin

Erosive esofagitis er en ret almindelig tilstand, som er normalt forårsaget af GERD (gastroøsofageal reflukssygdom). Andre årsager omfatter indtagelse af stærke kemikalier, komplikationer fra strålebehandling i brystet eller halsen område, overdreven opkastning og infektioner. Selv om erosive esofagitis er en ubehagelig tilstand, er det forholdsvis let at behandle med medicin.

Effekter

Erosive esofagitis forårsager normalt de samme symptomer som GERD, men disse symptomer kan være mere udtalt. Halsbrand opstår i næsten alle, der har GERD eller esophagitis, og kan være ledsaget af øvre abdominal ubehag, syre refluks, hæshed, hoste, hvæsende vejrtrækning og bryst smerter svarende til forårsaget af et hjerteanfald. Symptomerne er normalt mere alvorlige, når liggende, og kan forårsage den berørte person til at vågne om natten.

Identifikation

Erosive esofagitis er normalt diagnosticeres ved hjælp af endoskopi. Et fleksibelt rør kaldet et endoskop er sat ned i munden og ind i spiserøret til at lede efter irritation og skade. Tilstanden af spiserøret er scoret på en skala fra 0 til 4. Klasse 0 angiver spiserøret ser normal, selv om der kan være ændringer i cellerne. Grade 1 angiver at spiserøret har nogle rødme eller hævelse. Lønklasse 2 til 4 kaldes erosive esofagitis og omfatter synlige skader på væv foring af spiserøret.

Forebyggelse/løsning

De fleste tilfælde af erosive esofagitis kan behandles med medicin, der reducerer mængden af syre i maven producerer. Disse medikamenter tillade spiserøret at helbrede, ofte inden for et par uger. En vedligeholdelsesdosis af medicin ordineret kan dog nødvendigt på ubestemt tid at hindre en gentagelse. Livsstil foranstaltninger kan også tages til at lindre symptomerne, fremskynde heling og hjælpe med at forhindre betingelse fra tilbagevendende. Disse omfatter begrænser dit indtag af krydret eller sure fødevarer, undgå alkohol og koffein, spise mindre måltider og Højdeindstillelige sengen hovedet ca 6 inches.

Advarsel

Selvom erosive esofagitis sjældent forårsager alvorlige problemer, er det vigtigt at være opmærksom på de komplikationer, der kan opstå med denne sygdom. Esophagitis, der er svære eller venstre ubehandlet for en længere periode kan føre til strikturer (arvæv) i spiserøret, som kan skabe problemer ved synkning. Pludselig forværring af smerter og åndedrætsbesvær kan være forårsaget af en perforering i spiserøret; Dette er en alvorlig tilstand, som kan være livstruende, hvis den ikke behandles. Undertiden erosive esofagitis fører til ukontrolleret blødning; Hvis dette sker, kan du begynde at opkastning blod eller et materiale, der ligner kaffegrums. Hvis du oplever nogen af disse symptomer, få lægehjælp øjeblikkeligt.

Overvejelser

Erosive esofagitis og GERD er undertiden kan forebygges sygdomme. Det giver mening at revurdere din livsstil, hvis du er diagnosticeret med enten tilstand, fordi du kan være i stand til at mindske sværhedsgraden af sygdommen eller forebygge gentagelser af leve en sundere livsstil. For eksempel, bidrager rygning, til udviklingen af erosive esofagitis. Af rygestop, kan du muligvis forhindre betingelse fra kommer tilbage i fremtiden. Andre risikofaktorer for erosive esofagitis omfatter overvægt, inducere opkastning for at kontrollere din vægt (bulimi), spise store måltider og drikke kraftigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com