Hurtig kost Tricks

04/15/2011 by admin

Konfronteret med ønske om og udsigten på kast med en af de utallige kost planer til rådighed, er det afgørende spørgsmål, om du vil være i stand til at følge det op. En af de bedste måder at kaste vægt er at have et mål og arbejde hen imod det ved hjælp af hurtig kost tricks.

Planlægger videre

Sætte hele menuen i de første syv dage. Dagen før du starter, shop for din smart, sunde fødevarer på én gang og bestanden dit køkken med ingredienser til alt på din menu. Dette vil også hjælpe dig med at undgå hyppige butik besøg under din kost.

Skyld-fri Snacks

Frugter som kiwier, druer, jordbær og kirsebær, velsmagende yoghurt og mandler gøre stor skyld-fri snacks. Før du starter din kost, gemme dit spisekammer med disse. Trang er en af de øverste drabsmænd kost mål. Men du kan give efter for dem med nogle af disse sunde valg omkring køkkenet. Du kunne også bære dem med at arbejde for at undgå ture til automat.

Lavere og lavere

Hvis du er vant til at bruge fuld-fedt mælk til korn eller fløde til kaffen, langsomt bringe fedtindholdet ned. For eksempel, i første omgang, bland sødmælk med 2 procent, og lad dine smagsløg vænne sig til det. Så den næste uge, skifte til 2 procent; et par uger senere, bringe det ned til 1 procent. Endelig, Skift til at skimme mælk. Prøv det samme med fløde, blande det med mælk, indtil du bare bruge mælk til kaffen.

Proteinindtag

Proteiner hjælpe øge stofskiftet og reducere hastigheden af sukker fordøjelse. Så glem ikke at spise protein med hvert måltid. Dette vil holde dig fra oppustethed og holde dit blodsukker.

Klar til at spise

Du nogensinde mærke til hvordan nogle grøntsager i dit køleskab lå der uden opsyn indtil nogen skaller eller skærer dem. Selleri sticks, agurker og tomater falder ind under denne kategori. Disse sammen med frugter som vandmeloner, skal skæres til forbrug, men når du er sulten, du vil have noget, der er klar til at spise nu. Når du køber disse fødevarer, skræl, skåret eller vaske dem så snart du kommer hjem. Placere dem i skåle eller tallerkener og efterlade dem på counter eller øjenhøjde hylde i køleskabet. Watch din familie og dig selv, polske dem med gusto.

Køkkengrej

For at reducere din mad og drikke dele, brug mindre køkkengrej. For eksempel, bruge en juice glas i stedet for en høj en, en salat plade i stedet for en middagstallerken og teskefulde i stedet for servering eller spsk.

Langsommere proces

Sinke din kost. Fokusere på at tage mindst dobbelt så lang eller mere at tygge efter hver bid. Sæt din køkkenredskaber mellem hver bid til at minde dig selv at tage din tid. Dette vil give dig bedre fordøjelse og hjælp til at spise mindre og mærke smagen af din mad.

Før og efter måltider

Omkring fem minutter før et hovedmåltid, spise en lille del af noget sundt som en frugt, salat eller en suppe. Dette vil crowd maven lige på tidspunktet for måltidet, efterlader dig med en nedsat appetit. Du vil spise mindre af højere kalorieindhold fødevarer. Også må ikke drikke væsker med måltid; har et glas vand eller juice 10 minutter før måltidet og en anden glas mere end fem minutter efter måltidet. Dette vil støtte fordøjelsen, hvilket derved øger satsen for vægttab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com