Hvad er Neuroma?

03/24/2011 by admin

Neurom er ikke-kræft vækstrater, der består af fortykket nervevæv. Ifølge i PodiatryNetwork.com udvikle neurom oftest på bolden af foden. En neuroma, der er placeret på foden kaldes Morton's neuroma.

Identifikation

Når du har en neuroma, kan du opleve følelsesløshed eller prikken i tæerne, samt brændende smerte i bolden af foden.

Årsager

Ifølge Mayo Clinic er det uklart, hvad der præcist forårsager en neuroma. Det er imidlertid sandsynligt, forbundet med et traume eller kompression af nerver i dine fødder.

Risikofaktorer

Du kan være mere modtagelige for at udvikle en neuroma hvis du sårer din fod, hvis du deltager i sport, der gentagne gange påvirke din fod (f.eks løb), og hvis du går med stramme sko eller højhælede sko.

Diagnose

En neuroma efterlader ikke en synlig fast på din fod, så diagnosen kan være vanskelig. Din læge kan bruge en x-ray til at finde massen, samt afgøre, om der er en "klikker" i din fodknogler.

Løsning

Prøv simple behandlinger først, som køber sko, der passer bedre, hvile, ved hjælp af arch støtter og ved hjælp af over-the-counter smertestillende midler. Hvis disse foranstaltninger ikke er tilstrækkelige, tale med din læge om brug af kortikosteroid injektioner; kirurgi er en sidste udvej.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com