Virkningerne af saltindtag på Neurocardiogenic synkope

06/28/2011 by admin

Neurocardiogenic synkope er en tilstand, der opstår hos unge og voksne. Synkope er et symptom, som en person vil besvime følgelig i drop af puls. Det opstår oftest, når en person står efter at være i en siddende stilling. Blodet puljer op i underekstremiteterne, og når du står, blodet vender tilbage til hjernen, forårsager en bølge af adrenalin. Dette vil så udløse en lang række symptomer såsom besvimelse, svimmelhed og følelse off skæv. Der er forskellige måder at behandle denne lidelse med salt er en god mulighed.

Hvorfor Salt

Mennesker, der oplever en besvimelse episode har lavt blodtryk. Normalområdet for hjerte rum er 60 og 100 slag pr minut. Hvis pulsen falder til under 60, kan dette forårsage problemer. Ved at øge saltindtag, vil dette regulere din puls.

Salt undersøgelse

I en undersøgelse udført af El-Sayed og Hainsworth (1999), fik 20 patienter, der led af neurocardiogenic synkope salt til at overvåge virkningerne af deres indtag. Ved at øge små mængder salt ind i en persons kost, hjalp det minimere virkningerne af symptomer.

Effekter

I kombination med at drikke mindst to liter vand hjælper om dagen, salt bevare væske i din længere blodkar. Mindre symptomer på neurocardiogenic synkope, såsom hovedpine eller følelse svimmel, blev drastisk afhjælpes på grund af en stigning i forbruget af salt.

Advarsler

Men hvis du har forhøjet blodtryk, tale med en læge anbefales at se hvis stigende salt i din kost er en mulighed. Med et forhøjet blodtryk, kan tilføje mere salt til din kost ikke have de ønskede resultater.

Salt fødevarer

Hvis du lider af denne betingelse, er det godt at have fødevarer og drikkevarer handy til at afhjælpe symptomer bør de udvikle. Gatorade er en foretrukne drik, fordi den allerede indeholder essentielle elektrolytter samt holde salt pakker i nærheden. Natriumklorid tabletter (600 mg, to til fire tabletter om dagen) kan også være nyttigt, men du bør tale med en læge først.

Vurdering

Det er vigtigt at tale med din læge for at se om stigende salt ind i din kost vil hjælpe lindre symptomer fremkaldt af neurocardiogenic synkope. I nogle tilfælde, salt kan ikke være effektiv, og medicin såsom beta-blokkere kan være påkrævet. I svære tilfælde, kan en pacemaker skal være installeret for at hjælpe med at regulere hjertefrekvens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com