Medicinsk råd om graviditet & hår farve

04/17/2011 by admin

Medicinsk råd om graviditet & hår farve

Hår farve, ændres farven på hår ved at tilslutte sig hårsækkene. Cirka 55 procent af kvinderne farve deres hår, ifølge en undersøgelse foretaget af Clairol. Mange af disse kvinder fortsat gøre det mens du er gravid. Hårfarve to vigtigste ingredienser er brintoverilte og ammoniak.

Risici

Ifølge Dr. Roger W. Harms af Mayo Clinic er der en lille forening mellem børnekræft og brug af hår farve mens du er gravid. Forskning er imidlertid stadig gøres for at afgøre, om der er nogen konkrete risici at mor eller barn.

Efter de første Trimester

Hvis du vælger at farve dit hår under graviditet, anbefales det, at du venter indtil efter de første trimester af graviditeten for at mindske den mulige risiko for skade dig selv og det ufødte barn.

Højdepunkter

Højdepunkter er anset for at være sikrere end traditionelle hår farve som de er kun malet på hårstrå, i stedet for at blive anvendt i hele hovedet.

Hovedbund og hud

Hårfarve bør ikke røre hovedbunden eller huden når gravide. Kemikalier kan blive absorberet i huden og hovedbund, som kan være skadeligt for både mor og baby.

Permanent farve

Det er bedst at undgå permanent farve når gravide. Permanent farve kræver ofte mere anvendelse, en længere ventetid for farve til at blive absorberet i hårsækkene og mere hyppige touch-ups, som øger mængden af kemikalier absorberes i kroppen.

Midlertidig farve

Hvis du vil farve dit hår, er midlertidig farve bedst. Denne form for hårfarve indeholder ofte henna, som er sikkert at anvende under graviditet. Midlertidig hårfarve kan vare fra én shampoo til flere uger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com