Gentagne gær infektioner

06/26/2010 by admin

Gentagne gær infektioner

Mange mennesker lider af gær infektioner. Candida albicans, en gær-lignende svamp og andre sorter lever naturligt i tyktarmen, fordøjelseskanalen og på huden. Undertiden denne gær ganger over det normale niveau og forårsager gær infektioner i disse områder. Denne betingelse er kendt som candidiasis, som er den primære synderen af de fleste gentagne gær infektioner.

Candidiasis i store tarmene

Candidiasis i store tarmene kan være forårsaget af et overforbrug af antibiotika, kortikosteroider, p-piller, dårlig slankekure, chlorerede vand og endda stress. Den overskydende gær irriterer slimhinden i tyktarmen og kan forårsage fecal obstipation. Gær, toksiner og parasitter samles ofte i dette område. Hvis disse enheder er overladt kan ubehandlet gennem afgiftning, de komme ind i blodbanen og invadere celler og kroppens organer. Symptomer fra denne type af candidiasis kan inkludere eksterne gær infektioner samt mange sygdomme. Disse symptomer kan gentage sig i kroppen, så længe den overskydende candida forbliver i tyktarmen.

Candidiasis i små tarme

Candida overvækst i små tarme kan forårsage "utæt tarm" syndrom. Denne betingelse forekommer ofte sammen med candidiasis i tyktarmen. Slimhinderne i små tarme er også påvirket af candida. Over tid, kan svampen faktisk trænger de sarte vægge af tyndtarmen, frigive ufordøjet mad, toksiner og fremmede bakterier ind i blodbanen. Denne betingelse kan kan også forårsage gentagne gær infektioner på huden og i munden.

Svækket immunsystem

Systemisk gær svækker immunsystemet. Det feeds fra kroppens vitaminer og mineraler og forhindrer cellerne i at få det korrekte beløb af ernæring. Så længe candida forbliver i tyktarmen og fordøjelseskanalen, kan det fortsætte med at skabe ravage og forårsage visse sygdomme og infektioner, herunder gentagne anfald af gær infektioner på huden og i munden.

Typer af tilbagevendende gær infektioner

Kvinder og mænd kan få tilbagevendende gær infektioner i kønsdelene (vaginal og penis infektioner). Selvom systemisk gær kan anspore disse infektioner, kan kombinationen af fugt og varme også udløse dem så godt. Mennesker, der bærer våde tøj eller badetøj i længere perioder kan blive udsat for tilbagevendende genital gær infektioner. Iført en masse af stramme eller tykke tøj kan også forårsage gentagne tilfælde. Andre typer af tilbagevendende gær infektioner omfatter atlet 's feet, jock kløe, intertrigo og ringorm. Munden trøske kan også opstå igen. Det vises normalt på tungen og indvendige vægge af kinden.

Behandling

De fleste mennesker bruger salver og antibiotika for at slippe af gær infektioner. Men disse behandlinger alene vil ikke slippe tyktarmen og fordøjelseskanalen af den overskydende candida. Derfor vil enhver, der får en specifik gær infektion fortsat være udsat for det indtil systemisk gær er elimineret. Detoxing er den bedste måde at slippe af med systemisk candidiasis. Man kan afvænning af saftpresning med grøntsager og frugter, ved hjælp af visse urter eller at få kolon renser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com