Hvordan til at gøre Sports Massage for forstrækning stammer

06/17/2010 by admin

Forstrækning stammer og trækker kan være yderst smertefuldt. Efter at være tjekket ud af en læge, kan sports massage ofte støtte i inddrivelse ved at hjælpe med at reducere spændinger og inflammation i musklerne i området påvirket. Sportsmassage kan også bidrage til at reducere forekomsten af ar væv danner i området i senerne. De teknikker, der er involveret i massage session er relativt simpel og kan administreres med lethed.

Instruktioner

• Anvende lige nok olie på hænderne til at give et jævnt lag, men ikke så meget, at hænderne for glat til greb. Ved hjælp af en opadgående bevægelse, Begynd på området lidt over området tilbage i knæ og slagtilfælde opad langs fiberskade indtil nå toppen af det anspændte område. Sørg for streger er fast men ikke lys. Handlingen opadgående arbejder med ledelse af blodgennemstrømningen, som er, hvad du ønsker at stimulere. Denne handling vil hjælpe slappe af patienten og forberede mere aggressive massageteknikker fiberskade. Fortsætte strøg for fem til ti minutter, afhængig af sværhedsgraden af stammen.

• Bruge fingrene af begge hænder til at langsomt massere musklerne på samme måde som at ælte brøddej. Med fingre på en hånd, flytte muskel mod dig, mens du flytter anden del af musklen væk med fingrene på den modsatte side. Skiftevis frem og lager bevægelser for tre at rive minutter, at tage sig til at flytte op og ned ad fiberskade. I denne fase, skal du bruge større pres end med den strøg.

• Udføre, hvad der er kendt som en stripping teknik. Dette indebærer dybere pressionsmiddel direkte på musklen, ved hjælp af tommelfingeren og fingre. Hold presset for mindst en optælling af ti, så slip og fortsætte langs fiberskade. Dette er for at identificere eventuelle knob i musklen og anvende pres for at udjævne knob. Anvende mindst tre runder af denne proces, så skiftevis med strøg handling dispositionen i det andet trin. Fortsat for fem til ti minutter.

• Slutningen session med en gentagelse af den lette strøg bruges i trin 1. Dette vil bidrage til at berolige musklerne og støtte i afslapning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com