Lavt kolesterol kost mens man spiser kød

05/14/2010 by admin

De menneskelige krop behov kolesterol til at fungere ordentligt, men når for meget hober sig op i blodet, plaque holder sig til arterievæggene, forsnævring eller blokering af dem. Kolesterol tendens til at stige som du alder, men uden for faktorer som kost, vægt og inaktivitet øger dine chancer for at udvikle farlige kolesterolindholdet i blodet. Højt kolesteroltal øger hjerteanfald risiko. Medicin, vægt tab og livsstil ændringer kan sænke kolesteroltallet. Animalsk protein indeholder arterie-tilstopning kolesterol, men kødelskere kan følge en lav-kolesterol kost mens man spiser kød ved hjælp af erstatninger.

Vælg magert udskæringer

American Heart Association siger at spise færre end 6 ounce af magert kød om dagen, med fokus på nedskæringer lavt indhold af mættet fedt. Mennesker efter en lav-kolesterol kost kan spise kød ved at vælge oksekød mærket runde, chuck, HØJREB og lænd. Undgå prime nedskæringer og nå til "valg" eller "Vælg" kvaliteter af kød. Begrænse forbruget af forarbejdet kød som hotdogs, pølse, bacon og salami. Bage og stege i stedet for stegning. Ikke spise fatty kød såsom and eller gås, og holde med kylling eller kalkun. Indmad er høj i kolesterol, så kun spiser dem lejlighedsvis. Når du bager kød på en rist, ikke dryp med dyppelse. Brug vin, frugtsaft eller olie-baseret marinade til dryp.

Spise fisk to gange om ugen

Fisk og skaldyr har mindre mættet fedt end andre animalske fedtstoffer. Fokus på laks, tun og makrel, fiske højt i hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer. American Heart Association siger, at selv om rejer og languster indeholder mere kolesterol end andre former for fisk og skaldyr, deres samlede fedtstoffer og mættet fedt er mindre end kød og fjerkræ. Bage, Stege, grill eller koger skaldyr. Undgå paneret eller stegt fisk og skaldyr.

Reducere kød ved måltiderne

Tænk på kød som en side parabol i stedet for hovedret på en lav-kolesterol kost. Fylde fleste af middagstallerken med grøntsager, såsom en salat og fuldkorn. Retter såsom røre steger, supper og gryderetter skal indeholde mere hakkede grøntsager som gulerødder, grønne bønner, ærter og grønne med en antydning af kød lige til at tilføje smag. På sandwiches, skal du bruge hele hvedebrød med ingredienser som lucernespirer, peberfrugt, mørk grøn salat, jalapenos, tomater og agurker. Tilføje et lille stykke kød og sennep. Du kan stadig nyde kød, men det bliver en accent i stedet for centerpiece i måltidet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com