Hvad er fordelene ved topikalt Coq10?

07/04/2010 by admin

Hvad er fordelene ved topikalt Coq10?

Antioxidant CoQ10, givet topisk, kan have anti-aging fordele såsom minimere virkningerne af frie radikaler, medvirken i hud celle foryngelse og modvirke virkningerne af stress, at alder hud. Men forskningen er ikke afgørende.

Funktion

CoQ10 eller Coenzym Q10, er produceret i cellerne. Indtages oralt eller lokalt, det fungerer som en antioxidant, beskytter mod ældning frie radikaler og producerer energi cellerne behøver for vedligeholdelse og vækst.

Kræft ansøgning studerede

I en præsentation til et møde i American Association for Cancer Research viste forskere fra University of Miami Leonard M. Miller School of Medicine en sammenhæng mellem CoQ10 og evnen til at dræbe bryst- og prostata kræftceller ved at anvende det udvortes tumor site.

Hvorfor CoQ10 fordele hud

Som mennesker alder, deres kroppe producerer lavere niveauer af CoQ10. Ifølge SmartSkinCare.com, kunne forsyner huden med CoQ10 (om aktuelle eller oral) hjælpe celler til at producere elastin, kollagen og andre molekyler, der hjælpe med at opretholde en ungdommelig udseende.

Parodontitis

En 1994 artikel om "Effekt af aktuel anvendelse af Coenzym Q10 på voksne parodontitis," skrevet af forskere på Osaka University i Japan, tyder på, at topisk anvendt CoQ10, alene og sammen med mere traditionelle former for parodontale behandling, forbedrer voksne parodontitis - ofte kaldet tandkødssygdomme.

Overvejelser

SmartSkinCare.com advarer om, at resultaterne af undersøgelserne på aktuelle CoQ10 programmer er foreløbige. Mere forskning vil være nødvendigt at bevise gavnlige virkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com