Hjem afhjælpe for øre påvirket voks fjernelse

07/08/2011 by admin

Ørevoks, trods nogle gange at være irriterende hvis det sættes i øret eller blokerer trommehinden, er faktisk gavnligt for dine ører. Det blokerer fremmede genstande ind i øret og kan forhindre øreinfektioner. Påvirket ørevoks kan være farligt, hvis det når trommehinden og kan forårsage væske oprustning i øret. Du vil derefter nødt til at se din læge have øret drænet. Hvis dit øre ikke er inficeret, men kan du rydde ørevoks oprustning fra øret derhjemme, med et par punkter fra omkring huset og din lokale apotek.

Hydrogenperoxid og destilleret vand

Gøre en opløsning af 1 del brintoverilte og 1 del destilleret vand i et drikke glas. Lave ca 1 kop samlede af løsningen. Hjælp af en tragt, forsigtigt hældes en lille mængde af løsningen i øret. Hold dine andre øre til din skulder til at holde det ramte øre i en oprejst position. Forblive i denne position i 1 minut, og derefter hælde ud løsningen ved at holde øret hovedet over vasken. Nogle ørevoks bør komme med løsningen. Fortsætte kanalisere løsningen ind i øret, indtil der er ikke mere overskydende ørevoks kommer ud med løsningen, eller der er ingen mere løsning tilbage. Hvis dette middel ikke virker for dig, kan du prøve det yderligere middel nedenfor.

At-Home øre kunstvanding Kit

Du kan købe en at-home øre kunstvanding kit på dit lokale apotek eller supermarked. Sættet indeholder normalt, ørevoks clearing løsning, som normalt indeholder hydrogen peroxid, og en øre stemplet, der er som regel lavet af plastik. Stemplet kan fyldt med løsning og derefter presset for at frigøre løsningen ind i øret i en højtryks stream. Følg vejledningen på siden af kit, som normalt vil instruere dig om at forlade løsningen i dit øre for mindst 1 minut. Derefter hælde løsningen ved omrystning øret hovedet over vasken. Gentag, indtil alle ørevoks er blevet fjernet. Hvis ørevoks ikke kan blive fortrængt, kontakte din læge, der vil presse en sprøjte varmt vand ind i øret til at fjerne den.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com