Hvordan at slippe af med fedt i din øvre ryg

06/30/2011 by admin

Hvordan at slippe af med fedt i din øvre ryg

Øvre ryg fedt kan forårsage grimme buler og højderygge langs en kvindes BH linje. Mænd kan lide at reducere back fedt for at fremhæve deres latissimus dorsi muskel, også kendt som lats eller vinger. Spot reduktion, eller at slippe af med fedt på et bestemt område af din krop, er ikke muligt. Truestarhealth.com hedder det, at kun udøve en kropsdel i håb om at reducere lokale fedt er urealistisk. Du skal træne hele din krop, så at du reducere samlede kropsfedt, herunder fedt i dine problemområder.

Instruktioner

• Udskift dine tre standard måltider om dagen med fem til seks mindre og sundere måltider. Indtage et måltid hver tre timer, så at dit stofskifte er konstant at arbejde for at behandle fødevarer. Hyppige spise holder cravings og sult i skak.

• Spise sunde fødevarer og slippe af med eventuelle forarbejdede, stegt, sukkerholdige eller opfedning fødevarer. Gøre magert protein, komplekse kulhydrater, fiber og umættede fedtstoffer vigtigste indholdet af din kost. Spise fødevarer såsom grøntsager, frugter, kylling, Tyrkiet, hel-hvede brød, olivenolie, rå nødder, brune ris, bønner og bælgfrugter. Undgå kalorier fra alkohol og vand din vigtigste drik af valg, da det holder din fordøjelse sund, skyller ud toksiner, forhindrer oppustethed og fylder dig.

• Udføre hjerte-kar-motion for at øge dit stofskifte brænde. Gang, jog, cykel, svømme eller træne på en trappe-klatring eller elliptiske maskine. Holde kedsomhed i skak ved at inkorporere forskellige former for motion som aerobic klasser eller udøve dvd'er. motion tre dage i ugen for op til 45 minutter om dagen.

• Tilføje styrketræning øvelser til din træning. Styrketræning nedbryder dine muskler til at reparere og gendanne dem, og bruger en masse energi. Din hvile metaboliske sats vil stige, hvilket resulterer i fedt brænde. Træne alle dele af din krop på alternative dage, således at dine muskler har masser af tid til at gendanne sig selv i mellem træning.

• Målrette øverst tilbage med toning øvelser, så at når fedtet er blevet reduceret, stram, tonet muskler vil vise. De følgende øvelser målrette musklerne i ryggen.

Bøjet-over rækker: placere din højre knæ og højre hånd på en bænk, så du er i en position, bøjet-over. Hold en håndvægt i din strakte venstre arm med håndfladen vender indad. Inhale og trække dumbbell mod din brystkasse, bringe din venstre overarm parallelt med gulvet. Udånder på anstrengelse og sænke håndvægt tilbage til udgangspositionen. Gentag øvelsen og komplet så mange reps som din kondition tillader før du skifter våben.

• Udføre reverse flyve træning med håndvægte. Sid på gulvet med knæene bøjet og lean din overkrop frem så at din ryg er let bøjet. Hold en håndvægt i hver hånd og strække armene ud til siderne. Inhalere som du løfter armene parallelt med gulvet, således at dine albuer og skuldre er på samme højde. Udånder og lavere vægte tilbage til deres udgangsposition. Gentag så mange sæt og gentagelser som din fitness niveau tilladelser.

• Får masser af søvn om natten, så at du har tilstrækkelig energi til din næste træning og vil ikke føle sig trætte. Sleepfoundation.org anbefaler overalt fra syv til ni timer om natten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com