Naturlige kur mod bylder

02/16/2011 by admin

Bylder, også kendt som Furunkler, er pus-fyldt hud bylder eller infektioner under huden. Du kan nemt identificere kog, fordi det ligner en rød klump, der føles fuld af væske. Du kan have bare en byld eller mere end én; de fleste bylder er forårsaget af Staphylococcus aureus bakterie, så infektionen kan sprede sig til andre områder af din hud og forårsage flere bylder. Bylder kan være yderst smertefuldt, og selvom de kan helbrede på egen hånd, behandle dem naturligt kan fremskynde helingsprocessen og støtte i din komfort.

Tea Tree olie

Tea tree olie, en naturlig antiseptisk, bruges til alle former for hudinfektioner på grund af dens evne til at dræbe bakterier, vira og svampe: uanset årsagen til din kog, tea tree olie vil bekæmpe den. Holde i kog og den omkringliggende hud ren. To eller tre gange hver dag, sted et par dråber af tea tree olie i kog og området omkring den indtil kog heler.

Gurkemeje

Gurkemeje er et krydderi, der arbejder hurtigt for at helbrede bylder. According to Disabled-World.com, it reduces inflammation and purifies the blood. Bland en spiseskefuld af gurkemeje med varmt vand, indtil det danner en tyk pasta. Læg pastaen direkte på din kog og dække med et stykke gaze. Gør dette om natten, sà ¥ du kan fjerne dressing i morgen. Gentag denne proces for tre nætter i træk og kog bør forsvinde. Du kan også blande en teskefuld af gurkemeje i et glas varmt vand og drikke det tre gange hver dag. Være opmærksom på, at Gurkemeje pulver kan plette hud og tøj; Den gullige pletter kan forblive på din hud i op til to uger efter denne behandling.

Ricinusolie

Ricinusolie kan bruges til at tegne pus ud af i kog, så den kan helbrede. Ren det berørte område med sæbe og vand eller en mild astringerende. Hæld nogle castor olie på et stykke vat eller et stykke foldet gaze og tape det over i kog. Lade det der for en time eller to. Gentag hver dag, indtil kogepunktet er helt drænet, så holde området rent indtil kog forsvinder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com