Alkohol afvænning tilbagetrækning medicin

04/01/2011 by admin

Alkohol afvænning tilbagetrækning medicin

Ifølge Dr. Norman S. Miller af University of Illinois College of Medicine og Dr. Mark S. Gold af University of Florida hjernen Institute, blandt andet læger og forskere, åbent hævde, at tage lægemidler er godt for folk, der ikke synes at opretholde ædruelighed og gå i alkohol afvænning, som deres abstinenssymptomer vil uden tvivl blive liv-truende og alvorlig. Ved hjælp af de specifikke medicin i rigtige doser som instrueret eller administreres af en licenseret sundhedsmedarbejder, hjerneskade eller anfald er mindre sandsynligt med alvorlige tilfælde af tilbagetrækning.

Benzodiazepiner

De stoffer, der er blevet fundet for at være mest effektiv på afdæmpning af disse abstinenssymptomer er benzodiazepiner. Markedsføres som Chlordiazepoxid og Valium, disse stoffer kommer i længerevarende og kortere varende former, afhængigt af patienten de administreres på. De ovennævnte stoffer er længerevarende, mens Ativan og Serax er kortere levetid. Disse stoffer, ligesom de fleste, er tilbøjelige til at misbruge, så distribution til en inddrive alkoholiker bør overvåges nøje.

Antabus

Når abstinenssymptomer har aftaget betydeligt, men lægerne mener stadig, inddrive individet vil drikke igen og har brug at tage medicin for problemet, kan antabus ordineres for at hjælpe med at holde alkoholikere fra at vende tilbage til flasken. Når taget konsekvent, gør antabus en alkoholiker syg hvis han drikker igen, forårsager kvalme, svimmelhed og opkastning hvis alkohol, der er forbrugt. Dog skal stoffet tages regelmæssigt for at dette kan ske, hvilket betyder at inddrive individet skal have lyst til at blive bedre.

Naltrexon

Et andet stof, der afskrækker alkoholikere fra at drikke igen er Naltrexon, men dette stof fungerer på en meget anderledes måde. Stoffet effektivt mål hjernens belønning neuroner og reducerer trangen alkoholikeren har for alkohol generelt. Men det er ikke altid effektive, og stoffet skal tages konsekvent ved at inddrive individuelle under lægens ordrer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com