Grapefrugt & grøn te til at tabe sig

03/17/2011 by admin

Par kost tendenser har sundhedsmæssige fordele og udholdenhed af grapefrugt og grøn te. Tidligere har overvejet et fad og en tvivlsom slankekure metode, har en ny undersøgelse valideret hævder, at friske grapefrugt er en effektiv vægt tab støtte. Grøn te har ligeledes vist sig for at være nyttigt i vægttab, blot et lille eksempel på sine mange sundhedsmæssige fordele.

Grapefrugt undersøgelse

Forskere under ledelse af Ken Fujioka på Scripps Clinic i Californien har opdaget at de kemiske egenskaber af grapefrugt lavere insulin niveauer og hjælpe med at kontrollere appetitten, hvilket kan føre til vægttab.

Tilføjer grapefrugt til din kost

Den mest populære metode er at inkludere en halv grapefrugt med din morgenmad eller drikke et glas friskpresset grapefrugtjuice. Dette kan være begrænset til morgenmad eller følger med andre måltider.

Grøn te undersøgelse

En undersøgelse fra 1999 gennemført på Geneves Universitet fandt at grøn te har termogeniske egenskaber og hjælper fremmer fedtforbrændingen. En undersøgelse offentliggjort i januar 2005 American Journal of Clinical Nutrition konkluderede, at katekiner i grøn te kan hjælpe med at reducere kropsfedt og forebygge fedme.

Tilføje grøn te til din kost

Ligesom andre te, kan grøn te forbruges på ethvert tidspunkt. Men medmindre specielt mærket som koffein-fri, kan en servering af grøn te indeholder mere koffein end i kaffe. Grøn te blade kan genbruges op til 3 gange og koffeinindhold har været anset for at mindske betydeligt med hvert bryg.

Forsigtighed

Både grapefrugt og grøn te kan reagere negativt med visse lægemidler. Altid konsultere en læge forud for begyndelsen nogen nye kost program.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com