De bedste Over-the-Counter vitaminer for kvinder

01/14/2011 by admin

De bedste Over-the-Counter vitaminer for kvinder

Som en kvinde i alderen, der er essentielle næringsstoffer er nødvendige for at beskytte hendes helbred, give hendes energi og balance endokrine og reproduktive hormonsystemet. Kvinder over 35 år har brug at supplere dagligt med calcium og magnesium, fordi de er opbrugt så hurtigt af vores miljø, og det er bydende nødvendigt at beskytte mod knogleskørhed.

Calcium

Calcium ikke kun beskytter dine tænder og knogler, det hjælper med at holde vægten for! Når kroppen får en tilstrækkelig forsyning af calcium, signalerer hjernen til at gemme mindre fedt og derefter provenuet til at bryde det. Calcium beskytter hjertet, beskytter mod forhøjet blodtryk, bekæmper PMS og beskytter mod tyktarmskræft. Calcium er mest let absorberes af kroppen i flydende form. D-vitamin hjælper med optagelsen af calcium i kroppen. Mange flydende kalktilskud kommer med følgesvend næringsstoffer for bedste absorption. Anbefalede ADT for calcium for kvinder er 1000-1200 mg dagligt.

Magnesium

Selv om det er ofte overset, er magnesium et vigtigt næringsstof, at mange kvinder ikke får nok af. RDA for kvinder er 320 mg om dagen. Det kan findes økologisk i nødder, grønne bladgrøntsager og hele korn, men det er bedst at supplere dagligt. Magnesium er nøglen i beroligende centralnervesystemet, regulering af hjerterytme og beroligende muskler og kramper. Det er afgørende for en symptom gratis menstruationscyklus og er vist at sænke kolesterol med 20 procent. Magnesium er også en følgesvend næringsstof for calcium absorption og begge arbejde hånd i hånd for at holde knogler og tænder stærke og sunde.

Omega 3 fedtsyrer

Omega 3 fedtsyrer er et must for en sund krop, selv om det er en vigtigt næringsstof kroppen ikke producerer. Kroppen afhænger af en kost rig på nødder, sunde olier og fisk til at få et passende udbud af omega 3 fedtsyrer. Omega 3 fedtsyrer er vigtige for hjernens udvikling og beskytter mod ADD/ADHD og depression. Omega 3 fedtsyrer reducerer inflammation derfor beskytte mod mange autoimmune sygdomme. Det sænker kolesterol, reducerer hjertesygdomme og hjælper med at sænke blodtrykket. Fordi der ingen er anbefalet RDA med Omega 3 er det bedst at konsultere en læge eller ernæringsekspert.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com