Egenskaber af Noni Juice

06/15/2011 by admin

Egenskaber af Noni Juice

Native til South Pacific islanders, noni frugt er blevet brugt af lokale stammer i hundreder af år. Det er en gammel tro, noni planten har utrolige helbredende evner. Engang en skjult hemmelighed, producenter over hele verden er begyndt at markedsføre noni frugt og dens biprodukter. Den mest almindelige biprodukt fra noni frugt er noni juice. Som med enhver ernæringstilskud, kan ved hjælp af noni juice på medicin interferere med medicin. Altid konsultere en læge før du starter kosttilskud.

Interne anvendelser

Indtages internt, er noni juice et alternativ medicin anvendes til behandling af indre-kroppen aliments. På grund af strenge FDA forordninger, kan ikke noni juice klassificeres som en medicinsk stof. Fordi det ikke er klassificeret som et medicinsk stof, der er ingen dosering tilknyttet. Det er et husråd, menes at have helbredende egenskaber. Medicinsk, kan noni juice bruges til at behandle smerter på grund af dens alkaloid egenskaber, ifølge kræft sundhed hjemmeside.

Ifølge Consumer Health organisation af Canada, er funktion af pinealkirtlen forbedret med brug af noni juice. Noni juice hjælper til at normalisere blod og sukker niveauer. Den naturlige sundhed Research Institute hedder de interne anvendelser omfatter: fordøjelse støtte, behandling af tarmparasitter og for at hjælpe med respiratoriske problemer, såsom kongestiv hoste og bryst forkølelse.

Eksterne anvendelser

Noni juice er ikke begrænset til interne healing; fremstiller hævder noni juice aids i eksterne healing. Noni forskning organisation hedder blanding af noni frugt og varme op noni bladene støtte i behandling af hud betingelser omfatter sår, sår, ring orme, bylder, hovedbund betingelser og sår. Bark og blade er afviklet til behandling af tumorer og brækkede knogler.

Gavnlig for den menneskelige krop

Et lægemiddel husråd stammer fra planter, noni juice indeholder foto-kemikalier, makro- og mikronæringsstoffer, der er til gavn for menneskers sundhed. Noni juice er fuld af antioxidanter, styrke immunforsvaret. Noni juice aids i cellulære sundhed ved at åbne cellerne så de bedre kan modtage næringsstoffer. På grund af høje kalium niveauer, skal noni juice tages med forsigtighed.

Kræft sundhed, et websted, der tilbyder kræft sundhed tips, lister humør-styrke hormon serotonin som en af de medicinske aktive forbindelser fundet i noni juice. Det er en alterative medicin anvendes til behandling af depression og angst. Økologisk noni juice er en naturlig måde at hjælpe kroppen til at lindre stress.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com