Graviditet sammentrækninger & motion

06/14/2011 by admin

Øvelsen kan fremkalde sammentrækninger under graviditet. Derfor bør gravide kvinder tilgang øvelse med omhyggelig konsultation og forberedelse. Mild, sjældne sammentrækninger er normale, mens mere intens og regelmæssig sammentrækninger kan signalere et væsentligt problem.

Braxton Hicks veer

Plukveer er en stramning af livmoderen, der opstår med jævne mellemrum i løbet af andet og tredje trimester af graviditeten. Denne type af sammentrækning er ikke faktiske arbejdskraft; Det er mere som en praksis øvelse, der hjælper til at klar livmoderen for hændelsen kommende arbejdskraft. Disse sammentrækninger kan vare fra 30 sekunder til 2 minutter. De var navn efter John Braxton Hicks, der beskrev dette fænomen i 1872. Motion kan forårsage plukveer være hyppig og/eller mere intense på grund af forhøjet indhold af noradrenalin i kroppen under fysisk aktivitet.

Braxton Hicks versus faktiske arbejdskraft

Hvis du motion (eller endda hvile), hvordan kan du fortælle, hvis en sammentrækning er begyndelsen af faktiske arbejdskraft eller bare en Braxton Hicks begivenhed? En række karakteristika skelne Braxton Hicks fra arbejdskraft sammentrækninger. Plukveer (1) kan være lidt ubehageligt, men er ikke smertefuld; (2) er sjældne og uregelmæssig; (3) må ikke få stadig stærkere; og (4) gå væk forholdsvis hurtigt, især hvis du sip noget vand og ligge ned. Faktiske arbejdskraft sammentrækninger (1) er smertefuld; (2) er hyppige og forekomme i forudsigelige intervaller af tid; og (3) blive stærkere og mere smertefuld uanset hvad du gør.

Når øvelsen er ikke anbefales

Konsultere din læge før du begynder et træningsprogram, især hvis du er gravid. De fleste læger tillade lys til moderat motion i raske kvinder, der oplever en graviditet med ingen årsager til at være bekymret for komplikationer. Men der er nogle situationer, hvor mange læger ikke anbefaler motion under graviditet. Hvis du har nogen af følgende betingelser under graviditet, motion er ikke tilrådeligt: historie af præterm fødsel, blødning eller pletblødning, hypertension, problemer med skjoldbruskkirtlen eller problemer med hjerte, lunger eller blod-flow.

Fordelene ved motion

Motion gavner os på mange måder. Det fremmer sund omsætning, fordøjelse og mentale funktion. Det øger styrke, knogletæthed, udholdenhed, muskeltonus og selvopfattelse. Motion er også kendt for at reducere stress. Selv om vi ved, at motion er gavnlig i almindelighed, er lidt kendt om de nøjagtige fordele under graviditet. Undersøgelser har vist, at vordende mødre, der udøver regelmæssigt og i moderation rapport føle bedre under graviditeten. Kvinder, der er i god fysisk form også en tendens til at være i arbejde i en kortere periode end kvinder, der er mindre fysisk betinget.

Forholdsregler under træning

Den første regel for motion under graviditet er at tale med din læge. Han kan rådgive dig om at udøve og hvordan de kan udøve (typer af øvelser, varighed og intensitet). Undgå aktiviteter, der har en masse fysisk kontakt eller risiko for skade, som mor og/eller fosteret kan blive skadet. Nogle typer af øvelser, der er generelt fremmes ved læger under graviditet omfatter yoga, gåture og svømning. Uanset hvilken aktivitet, du vælger, ophold hydreret. Graviditet og motion skaber et større behov for hydrering i kroppen. Drik vand før, under og efter fysisk aktivitet, om du føler dig tørstig eller ej. Hvis du føler smerte eller åndenød, holde op med at udøve straks. Ikke motionerer til udmattede. Tage hyppige pauser. Hvis du oplever sammentrækninger, der ikke aftager ret hurtigt efter liggende og drikkevand, ringe til din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com