Effektiviteten af multivitaminer

09/24/2011 by admin

Effektiviteten af multivitaminer

Der er megen skepsis om effektiviteten af multivitaminer, herunder hvor meget af dem vores krop er i stand til at absorbere og bruge. For mange, at tage en multivitamin er blevet rutine og gør os føler, at vi gør noget godt for vores kroppe. Men hvis din krop ikke er i stand til at behandle denne pille, er det værd at bruge pengene på og tager sig tid til at tage det? Denne artikel vil kaste lys over multivitamin myter og afsløre sandheden om deres effektivitet og nødvendighed.

Definition

En multivitamin er lavet med den hensigt at supplere næringsstoffer, der mangler fra den menneskelige kost. De kommer i mange former kapsler, tabletter, pulver, væsker og injektioner. Desværre kom med den industrielle tidsalder over behandlingen af vores fødevareforsyning og emballering af konserves. I forarbejdning af fødevarer er der en masse naturlige vitaminer og mineraler strippet væk. Med den typiske "amerikanske kost," bliver supplerer næringsstoffer absolut nødvendigt at sikre et bedre helbred. De fleste sundhedsmæssige betingelser kan spores tilbage til en mangel på nogle næringsstoffer i denne persons kost.

Misforståelser

Desværre, de fleste mennesker tager multivitaminer hver dag tænker de er sundere for at gøre det, men at deres organer får intet ud af disse kosttilskud. Der har været mange undersøgelser viser, at de fleste pille former for multivitaminer kommer ud ser næsten det samme som de gjorde går i. Dette betyder, at kroppen ikke fordøje dem helt. Forskellige næringsstoffer skal opløses i forskellige dele af fordøjelsessystemet til at blive absorberet og bruges af kroppen. Derfor er der ingen supplement, der virker bedre derefter spise en sund kost. Ideelt set bør vi få vores næringsstoffer fra hvad vi spiser, men det ikke er tilfældet for de fleste, alternativet er at finde det bedste supplement til rådighed.

Overvejelser

At vælge en multivitamin, er der mange ting at overveje. Først tage et kig på din kost kan bidrage til at afsløre næringsstoffer at du mangler og hvad du har brug at supplere. Også har blod arbejde for at lede efter ernæringsmæssige mangler kan hjælpe dig med at beslutte hvilke vitaminer du har brug for at supplere. Alder og aktivitet niveauer kan også ændre, hvordan du supplere din krop; en certificeret ernæringsforsker kan bidrage til at vurdere dine personlige behov. Her er hvad man skal kigge efter i en multivitamin: det bør være kold-processen fremstilles; sikre levering af forskellige næringsstoffer effektivt; har en bevist, vedvarende tilstedeværelse i fordøjelsessystemet; og har en høj absorptionshastigheden. Når man ser for alle disse ting, ville det være godt at tale med en person bekendt med kosttilskud på en lokal helsekostforretning. De fleste multivitamin producenter har gennemført prøver og vil liste oplysninger vedrørende de ovennævnte krav på deres etiketter.

Advarsel

Ikke alle multivitaminer er gjort det samme, og sørge for du køber fra en velrenommeret producent er en god idé. Du kan forskning vitamin virksomheder på nettet og finde ud af om deres metoder og pålidelighed. Når du tager en multivitamin, er der også nogle forholdsregler at overveje om dosering. Gør din forskning som vitaminer kan være giftige i høje doser, og aldrig tage mere end den anbefalede dosis på etiketten af eventuelle tillæg. Nogle vitaminer kan også forårsage lægemiddelinteraktioner med receptpligtig medicin. Du bør konsultere en læge, før du starter enhver ny supplement. Hvis du er gravid, bør sygepleje, behandling for en aktuelle helbredstilstand eller lider af en sygdomstilstand du tjekke med din læge før du tager multivitaminer.

Fordele

Afslutningsvis, afhænger effektiviteten af en multivitamin helt af dens kvalitet. Generelt er en god multivitamin effektiv til supplering af næringsstoffer og gør folk sundere. Alternativ lidelser vitamin og mineral mangler er grim; de fleste mennesker vil i sidste ende ender søger medicinsk behandling for disse typer af fejl og mangler, fordi de vil begynde at lide relaterede sundhedsmæssige betingelser. Ligesom skørbug udbrud blive at hvor behandlet ved at supplere vitamin C i sejlere kost, mange sundhedsmæssige problemer folk lider af i dag kan hjulpet ved at inkludere en effektiv multivitamin i din kost.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com