De gennemsnitlige udgifter til Kremer laserkirurgi

10/02/2011 by admin

Kremer eye-center tilbyder en vifte af laser øjne operationer. Den gennemsnitlige kostpris for laser øjenkirurgi, afhænger af typen procedure, og graden af skade du har repareret. Hver type af laserkirurgi fra LASIK til glaukom varierer i pris på grund af længden og mængden af arbejde og pasning under proceduren. Omkostningerne varierer også alt efter om bedøvelse er nødvendig, og om du har opereret på begge øjne eller bare en.

Kremer LASIK øjenoperation

Laser Assisted i Situ Keratomileusis (LASIK) kirurgi er en vision korrektion kirurgi, som omformer hornhinden. LASIK øjenkirurgi kan anvendes til behandling af langsynethed, nærsynethed og bygningsfejl. Øjet kirurgen skærer en hornhinde klap, så bruger en laser til at omforme hornhinden. Kremer øje Centre også bruge laser øje kirurgi teknologier som Wavefront brugerdefinerede Lasik og IntraLase bladløse Razor. Afhængigt af typen af behandling, kan denne form for vision korrektion kirurgi koste omkring $1.700 for standard LASIK, til $2.200 for bladløse, all-laser kirurgi.

Grå stær

En grå stær er en overskyet eller uigennemsigtige del af øjet, der blokerer lys og svækker vision. Mens en temmelig normal del af aldring, skal grå stær fjernes når de påvirker normal vision. Grå stær kirurgi kræver bedøvelse sammen med en lokalbedøvelse. Kirurgen så gør et snit og dræner den overskyede grå stær. En syntetisk linse er derefter implanteres, hvor grå stær var.

Omkostningerne ved grå stær kirurgi, afhænger af typen procedure, og hvilken type linse du har sat. I gennemsnit, vil det koste $3.000 til $4.000 pr. øje.

Grøn stær

Glaukom er en øjensygdom, som følge af øget tryk i øjet. Dette kan i sidste ende beskadige synsnerven, og kan forringe vision ved at beskadige øjet evne til at sende visuel information til hjernen. Fordi der er ingen ydre tegn på glaukom, ved mange ikke, de lider af det, indtil de begynder at opleve tab af synet.

Forskellige typer af glaukom kræver forskellige typer af kirurgi. Selektiv Laser Trabeculoplasty (SLT) er for åben-vinkel glaukom og bruger en laser til at forbedre dræning og mindske optisk pres. Laser perifere Iridotomy (LPI) bruges til at behandle lukket-vinkel glaukom, smal-vinklet glaukom og Pigmentglaukom glaukom, og kræver at gøre et hul i iris til at mindske optisk pres. Afhængigt af proceduren, kan kirurgi til behandling af glaukom koste op mod $3.000.

Hornhindens transplantation

Hornhinden er centrale linsen af øjet, der fokuserer og afbøjes lys. Hvis hornhinden er beskadiget, kan det blive erstattet via kirurgi, men kun ved hjælp af en udskiftning hornhinden fra en donor. Heldigvis, hornhindens transplantation er en af de mest udbredte gennemførte og vellykket typer af transplantationer gjort hvert år. På grund af proceduren og behovet for reel hornhindevæv for transplantation er den gennemsnitlige udgift tættere til $7.500 til $10.000.

Andre faktorer

Det kan synes at omkostningerne ved laser øje kirurgi er gået op i de seneste år, men dette kan henføres til et fald i læger citerer pr. øje priser, der ikke indeholder nogen tilpasning eller yderligere omkostninger i det indledende citat. Omkostningerne kan også bringes ned, hvis operation er ledsaget af brugen af en hornhinde klap indsnit i stedet for udelukkende laser behandlinger, der ikke kræver et snit.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com