Hvordan man ansøger om Medicaid transport udbyder i Florida

10/10/2011 by admin

Medicaid er et føderalt og statsfinansierede, state-drevet sygesikring program for lav indkomst gravide kvinder, børn, ældre og handicappede personer. Medicaid kan betale for medicinsk transport til og fra medicinsk udnævnelser, som udbyderen af transport er godkendt til at indsamle Medicaid betalinger. Medicaid betaler for akut medicinsk transport, så hvis du har en medicinsk nødsituation, følge ikke disse trin. Kalder "911" og få adgang til medicinsk behandling så hurtigt som muligt.

Instruktioner

• Afgøre hvorvidt medicinsk transport er dækket under din specifikke Medicaid politik ved at kontakte Florida agenturet for Health Care Administration på 888-419-3456.

• Kontakte Kommissionen for transport stillede på (866) 374-3368, Ext. 5700, eller konsultere CTDS notering af transport koordinatorer (Se ressourcer) for at få en liste over medicinsk transport udbydere i dit community. Sørg for at informere kontoret for alle særlige behov du har, herunder behov for en kørestol lift.

• Tilmelde dig tjenester med medicinsk transportselskab og give alle nødvendige oplysninger, herunder din Medicaid, så udbyderen kan kontrollere din berettigelse.

• Kontakt den medicinske transportselskab mindst 72 timer i forvejen for at planlægge en aftale. Du skal være klar til at forlade 60 minutter før din planlagte udnævnelse eller tidligere, hvis en længere transporttiden er forventet. Hvis du ikke er klar på dette tidspunkt, er transport udbyder ikke forpligtet til at vente mere end 10 minutter på din pickup placering.

Tips & advarsler

  • Du skal ringe til at opsige din aftale inden 24 timer efter det planlagte pickup tid. Hvis du ikke gør dette, kan du blive klassificeret som en "udeblivelse" og risikerer at miste tjenester gennem denne provider. Hvis du er i stand til at annullere indenfor 24 timer på grund af at være indlagt eller en anden acceptabel undskyldning, skal du give medicinsk transport udbyder dokumentation for at have "udeblivelse" klassificering fjernet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com