Kan nedsat fastende glukose vendes?

10/04/2011 by admin

Nedsat fastende glukose eller præ-diabetes, er en medicinsk tilstand, der forårsager patienter til har unormalt høje blodsukkerniveauer. Mange præ-diabetes patienter udvikler type 2-diabetes. Præ-diabetes kan vendes med livsstilsændringer og medicinsk behandling.

Fastende glukose Test

Ifølge National Institute for Diabetes og Digestive og nyresygdomme er fastende glukose test en blodprøve, som måler blodsukkerniveauet efter otte timers fastende. Mennesker med testresultater mellem 100 og 125 milligram per deciliter har nedsat fastende glukose.

Vægttab

Præ-diabetes patienter kan vende betingelsen og forebygge diabetes, hvis de mister et beskedent beløb af vægt, såsom 5 til 7 procent i deres legeme last.

Fysisk aktivitet

Mennesker med præ-diabetes kan øge deres chancer for at vende betingelsen, hvis de går fem dage om ugen i 30 minutter ad gangen.

Kost

Personer med nedsat fastende glukose kan begynde at vende betingelsen, hvis de skærer deres daglige indtag af kalorier og fedt.

Medicin

Læger kan ordinere en diabetes stof kaldet metformin til præ-diabetes patienter for at hjælpe med at forhindre udviklingen af type 2 diabetes.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com