Home Retsmidler for hår skæl

09/30/2011 by admin

Skæl er en fælles betingelse, hovedbunden. Kløe og afskalning er de vigtigste symptomer på denne hudlidelse. Skæl er ikke smitsom, men i nogle tilfælde er det svært at behandle. Der er flere årsager af skæl herunder tør hovedbund, fedtet hovedbund og ikke vaske dit hår ofte nok. Skæl påvirker mennesker i alle aldre, og lidelsen kan være mild eller svær. Hjem retsmidler er tilgængelige til behandling af skæl. Nogle af disse retsmidler er blevet brugt i lang tid og har vist sig for at være gavnligt at stoppe skæl.

Bruge Tea Tree olie

Ifølge Mayo Clinic er"en alternativ behandling, der synes at reducere skæl, daglig hårvask med tea tree oil." Olien kommer til bladene af tea tree i Australien. Tea tree olie har været brugt som et naturligt middel i hundreder af år. Mayo Clinic siger at tea tree olie er en "antiseptisk, antibiotisk og svampedræbende middel." For at behandle skæl, anbefales det, at du vasker dit hår hver dag med tea tree olie. Du kan købe shampoo, der har tea tree olie som en af de vigtigste ingredienser i helsekost butikker.

At få lidt sol eksponering

Sollys kan bidrage til at behandle skæl, ifølge Mayo Clinic. Men fordi for meget sol kan skade huden og øge risikoen for hudkræft, anbefales det, at skæl syge bruger kun lidt tid i solen. Sørg for at bære solcreme på alle udsatte områder som dit ansigt.

Ved hjælp af en hjemmelavet hår skyl

Der er et par hjemmelavet skylninger, der er nyttig til behandling af skæl. Lime saft og æble cider eddike er begge anbefales. Brug 1 tsk limesaft for den sidste skylning efter vask dit hår. Home Retsmidler for du hjemmeside siger, at lime juice forhindrer skæl. En anden mulighed er at tilføje æblecider eddike til den sidste skylning, når indsæbning dit hår. Fortsætte med at bruge denne hår skyl efter hver shampoo, indtil skæl problem er løst.

Ved hjælp af urter

Et hjem afhjælpe til behandling af skæl er Bukkehornsfrø, hjem retsmidler for du hjemmeside. Sættetid 2 tbsp. af frø i en skål med vand natten over. Om morgenen, knuse frøene og derefter danne en pasta ved tilsætning af vand. Anvende denne pasta i hele hovedbunden og lad sidde i 30 minutter. Derefter, shampoo hår som sædvanlig. Brug denne behandling en gang eller to gange om ugen eller hver gang du shampoo til skæl er ryddet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com