Fat Burning øvelse rutiner

07/18/2011 by admin

Vægttabet er på en masse folks sind, og hvordan til at brænde fedt mest effektivt er altid et spørgsmål om nogle forhandling. Det er nemt at sige at spise rigtigt og udøve vil gøre tricket, men folk, der er klar til at tage dette skridt vil gerne vide hvad de skal spise og hvordan de kan udøve for at bedst opnå dette. Nedenfor vil vi fokusere på de bedste typer af motion rutine at begynde for at forbrænde mest fedt muligt.

Aerobe øvelser

Aerob træning, almindeligvis kaldet cardio, er en form for motion hvor kroppen forbruger en øget mængde af ilt og hvor pulsen er forhøjet betydeligt over en længere periode. Denne form for motion kommer i form af løb, gåture, jogging, cykling, ved hjælp af en trappe bjergbestiger eller elliptiske maskine og meget mere.

Hvilken type motion at gøre er det meste baseret på præference, som alle disse øvelser er aerobe og effektivt vil forbrænde fedt. Det virkelige spørgsmål er, hvordan intens for en træning du skal gøre og hvor længe.

Længere, moderat intens træning og kortere, mere intens træning både forbrænde fedt. Der er logisk støtte til begge. Vi vil bruge løbebånd som et eksempel til at vise forskellen.

Efter Exercise4weightloss.com, vil en kvinde vejer 145 pounds gå på 3 miles i timen i 30 minutter brænde 130 kalorier. Siden moderat intensitet motion brænder omkring 60 procent af energi i form af fedt kalorier, kvinden vil brænde omkring 79 fedt kalorier.

Den samme kvinde ville brænde 348 kalorier hvis hun løb på 6 miles i timen i 30 minutter. Siden højere intensitet motion brænder omkring 35 procent af energi i form af fedt kalorier, hun ville have brændt 122 fedt kalorier. Så, matematisk højere intensitet træning forbrænder mere fedt.

At udvikle din egen rutine, bestemme dit niveau af fitness og beslutte om du falder i kategorien lavere intensitet eller kategorien højere intensitet.

Kan du køre uafbrudt i en halv time? Bekræftende, derefter Planlæg at træning på den måde. Køre i 30 minutter på et løbebånd eller spor tre gange om ugen for at opfylde den aerobe del af din rutine.

Føler du, du er bedre egnet til en lavere intensitet træning? Dette er den kategori, de fleste mennesker falder i, især i de tidlige stadier af en øvelse rutine. Hvis ja, bør din rutine omfatter 45 minutter til en time af til fods på en hurtig, men behageligt tempo tre gange om ugen for at opfylde den aerobe del af din rutine.

Styrke øvelser

Mere magert muskelmasse du har, jo højere bliver dit stofskifte. Da din metaboliske sats er ansvarlige for størstedelen af forbrændte kalorier og brænder kalorier, mens du er i hvile, er det en god ide at medtage muskel-bygning øvelser i din rutine.

For det meste, bør du gøre denne form for motion ved hjælp af frie vægte eller maskiner i det lokale fitnesscenter. Vægtløftning er den højst højlig anbefalede styrke-building øvelse, ifølge Exercise4weightloss.com. Militær presser, bænk presser og krøller bør være en del rutine samt ben pressere og squats. Arbejder et område af kroppen under hver session anbefales. Gøre overkroppen én dag og ben på en anden dag.

For at tilføje effektivt styrke-øvelser til din aerobe rutine, planlægge en fem dage pr. uge øvelse regime.

Gøre aerobe udøvelse af valg på dag ét, efterfulgt af en øverste organ workout på dag to til at opbygge styrke.

Den anden dag træning bør omfatte bænk presser, militær presser og bicep krøller i det mindste. Disse øvelser bør ske i mindst fem sæt af 15 reps ved hjælp af et komfortabel men udfordrende mængde af vægt. Det sidste sæt i hver øvelse skal føles som lidt af en kamp.

Hvile på den tredje dag og gå tilbage til at arbejde på den fjerde dag med din aerobe rutine. Den femte dag vil opbygge styrke i den nederste del af kroppen og maven. Omfatter squats og ben presser i rutinen og finde en type af mave crunch, der virker for dig. Igen, gør et minimum af fem sæt af 15 reps for ben øvelser og tre sæt af 50 crunches. Denne dag i øvelse vil sandsynligvis gøre dig øm de første uge, men arbejde gennem det og Husk altid at strække før og efter.

Den sjette dag i ugen vil være mere aerob motion, og du bør tage den syvende dag for resten før at komme tilbage til rutine.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com