Hvad er de langsigtede virkninger af Ureaplasma?

08/24/2012 by admin

Ureaplasma urealyticum og ureaplasma parvum er stammer af bakterier, der kan forårsage urinvejsinfektioner og bækken betændelse. Tilstedeværelse af bakterier kan også forårsage nogen symptomer og gå ubemærket hen i patienter. Hos nogle patienter, bakterier kan føre til smertefulde tilstande i både mænd og kvinder, men det er en sjælden årsag til infektion. Betingelsen kan passere mellem mænd og kvinder på samme måde som en seksuelt overført sygdom.

Kronisk urinvejsinfektion

Patienter kan opleve kronisk urinvejsinfektioner med ureaplasma bakterier. Læger kan fjerne bakterier med antibiotika. Hos patienter, der lider af kronisk urinvejsinfektioner, kan læger ordinere et antibiotikum og retest patienter for tilstedeværelsen af ureaplasma bakterier. Hvis bakterierne er stadig til stede, kan lægen ordinere en anden antibiotikum for at behandle betingelsen. Urinvejsinfektioner forekommer når bakterier kommer ind i urinvejene, forårsager smertefuld betændelse. Symptomer på en urinvejsinfektion omfatte hyppige behovet for at urinere uden resultat, smertefuld vandladning, bækkensmerter, uklar urin og blod i urinen.

Fertilitetsproblemer

Ifølge byens strand for infertilitet, endokrinologi og IVF skal patienter, som oplever infertilitet teste for tilstedeværelsen af ureaplasma urealyticum. Bakterier er knyttet til tubal sygdom og nedsat sædkvalitet, som kan forårsage infertilitet. Kvinder, der oplever tilbagevendende aborter kan også blive ramt af en ureaplasma urealyticum infektion. Patienter kan ikke opleve yderligere symptomer med infektionen.

Urethritis

Ubehandlet ureaplasma kan resultere i urethritis i mænd og kvinder, som er en betændelse i urinrøret. Symptomer på betingelsen omfatter afbrænding på vandladning, udledning og blod i urinen. Ubehandlet urethritis kan også påvirke blære og reproduktive organer.

Urinveje infektion komplikationer

Ubehandlet urinvejsinfektioner kan medføre nyreskader eller permanent nyre ardannelse. En ubehandlet infektion kan også ind i blodbanen, forårsager en potentielt fatal tilstand. Ifølge Mayo Clinic er bakteriæmi, en bakteriel infektion i blodet, en risikofaktor for sepsis. Sepsis opstår, når immunsystemet skader kroppens væv som reaktion på infektion. Tilbagevendende urinvejsinfektioner ikke normalt føre til nyreskader, ifølge University of Maryland Medical Center.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com