Hvilke årsager skæl i børn?

09/23/2012 by admin

Skæl er en fælles hud tilstand, der påvirker hovedbunden. Det sker, når kroppen slipper af døde hudceller, ofte skaber små flager af hud. Det har tendens til at påvirke børn, når de når puberteten. Selv om det kan være pinligt, er skæl ikke alvorlige eller smitsom. Tilstanden kræver normalt ikke en læges diagnose, men en fysisk eksamen kan være nødvendig, hvis hovedbunden er irriteret. Milde tilfælde styres normalt med over-the-counter retsmidler, men mere alvorlige skæl muligvis medicineret shampoo.

Symptomer

Symptomer på skæl omfatter hvid, fedtet flager og døde hud i håret og på dine skuldre. Skæl gør også hovedbunden, tør og kløende.

Årsager

Skæl kan ske hos børn, når de er tørre, irriteret eller fedtet hud. Hvis de har psoriasis eller eksem, kan det også udvikle sig til. Eksperter siger ikke indsæbning nok eller bruge alt for mange stylingprodukter kan også være en faktor.

Risikofaktorer

Næsten alle kan have skæl, men børn med fedtet hår eller fedtet Skalper er mere modtagelige. Ifølge Mayo Clinic, skæl ofte begynder i ung voksenalder og fortsætter indtil midaldrende, og mænd er mere tilbøjelige til at have skæl, fordi de har større producerer olie kirtler. Dårlig kost og visse sygdomme kan også placere en person på et højere risiko for skæl.

Behandling

Der er flere over-the-counter skæl shampoo. Mayo Clinic læger siger, de ikke er alle det samme, så du kan have til at prøve flere før du finder en, der virker for dig.

Hvornår skal man se en læge

Selv om de fleste tilfælde af skæl ikke kræver en læges pleje, hvis dit barns hovedbund fortsætter med at klø i flere uger efter at have prøvet over-the-counter medicin, eller hvis det bliver rødt eller hævet, høre hans børnelæge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com